AcasăPoliticaCiolacu, declarații de ultimă oră despre creșterea pensiilor: „Este o lege în...

Ciolacu, declarații de ultimă oră despre creșterea pensiilor: „Este o lege în vigoare/Nu trebuie să anunțe…” – VIDEO

Columbienii au dezvoltat relații puternice cu grupările mafiote italiene și își extind traficul de droguri pe continentul european

Vin vești de ultimă oră pentru pensionari. De această dată de la vârful Guvernului, după ce recent ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, vorbise despre acest subiect de real interes pentru seniori.

Pensiile vor crește anul viitor, dat fiind faptul că există o lege în vigoare. „Nu trebuie să o anunțe nici Boloș, nici Ciolacu, nimeni” – a declarat miercuri premierul.

Totodată, șeful Guvernului a mai spus că își dorește ca pensiile să se majoreze diferențiat – în funcție de venit.

Ciolacu: Îmi doresc, ca și anul trecut, ca pensiile să se mărească diferențiat

Întrebat, miercuri, despre faptul că ministrul Finanțelor spunea că sunt bani la buget, undeva la 16 miliarde pentru o majorare posibilă cu 14% pentru pensii, premierul a ales să facă unele precizări.

Citiți și:  Guvernul face o promisiune curajoasă: „Pensiile românilor cresc”. Au anunţat şi cu cât

Există o lege în vigoare pe care dumneavoastră o cunoașteţi, an de an. Nu trebuie să o anunțe nici Boloș, nici Ciolacu, nici nimeni. Este o lege în vigoare prin care pensiile se indexează cu inflația din anul trecut.

Am făcut o excepție anul trecut pentru că a fost o inflație mare raportată la inflația cu an anterior, era 4% în comparație cu 13,5% că se face media anuală. Nu va încălca nimeni legile din România.

Îmi doresc, ca și anul trecut, ca pensiile să se mărească diferențiat, la unii poate cu 30%, la unii cu 5%, la unii cu 10%, în funcție de venit. Îmi mențin această abordare”, a declarat Marcel Ciolacu.

Când a fost întrebat când ar urma să crească pensiile, premierul a răspuns scurt: „Nu trebuie să anunțe domnul ministru, (…) sunt lucruri normale”.

author avatar
Andrei Coman
549 afisari

6 COMENTARII

  1. Da.., sunt legi in domeniu care nu se respecta de vreo 4 ani.
    Inflatia reala pe 2022 a fost intre 20 si 25%…
    Legea spune ca pensiile vor fi indexate cu inflatia plus 50% din cresterea salariului mediu brut pe tara.
    Voi vreti sa idexati pensiile cu doar 14%.
    Toate astea ca sa nu mai vorbim de punctul de pensie care trebuia sa fie 1775 lei din septembrie 2020 si 1875 lei din septembrie 2021, etc., tinand cont ca in septembrie 2023 este 1785 lei.
    Deci, pensionarii, au fost jefuiti de zeci de mii de lei, incepand cu 2020 si pana in prezent.

  2. Acum 2 ani am citit o poveste adevarata foarte interesanta care se potriveste cu ce se intampla in politichia sclavilor Deep State.
    Cineva a cumparat o insulita undeva, si s-a apucat sa creasca diverse animale de casa.
    Dar pe insula erau multi sobolani si veneau din ce in ce mai multi sa manace din mancarea pentru animale.
    Proprietarul s-a gandit ca a facut o afacere proasta cumparand insula, dar intr-o zi s-a apucat sa sape o groapa larga si adanca de 3 metri. Pe fundul gropii a pus mancare pentru sobolani si o scandura pe care sa coboare sobolanii. Nu a durat mult si au inceput sa vina ,,invitatii’’ care coborau in groapa si nu mai ieseau pentru ca acolo era mancare din belsug. Dupa un timp, proprietarul insulei a observat ce vin tot mai putini sobolani, si dupa trei zile de atenta verificare cand a vazut ca nu a mai venit niciun sobolan, a luat scandura din groapa si nu le-a mai dat mancare sobolanilor.
    Dupa un timp, sobolanii flamanzi au inceput sa se manance intre ei si ramaneau tot mai putini dar din ce in ce mai mari, pana intr-o zi cand au ramas doar trei sobolani imensi, si dupa alte cateva zile a ramas doar unul care a supravietuit tuturor.
    Proprietarul i-a aruncat niste cereale in groapa dar sobolanul obez le-a rafuzat pentru ca se obisnuise sa manance sobolani. A doua zi proprietarul a pus din nou scandura si sobolanul invingator, acum mancator de sobolani, a iesit din groapa si a disparut pe insula.
    Din acea zi, sobolanul obez a inceput sa manance sobolanii de pe insula si proprietarul a rasuflat multumit ca si-a salvat investitia.
    Asa vad eu ca se intampla acum: mancarea din gropapa s-a sfarsit, scandura pentru iesit din chingile justitiei militare a disparut, asa ca incep sa se manace sobolanii criminali tradatori si jefuitori intre ei.
    Acesta este abia inceputul. La sfarsit va ramane unul care ii va extermina pe toti, fiindca invingatorul isi va schimba involuntar meniul. Acum incepe AUTOGENOCIDUL sclavilor facut in numele Satanei: ,,Pentru toti banu-i domnitor ! ‘’, spune Mafisto, in versiunea romaneasca. https://www.youtube.com/watch?v=pzCxoMbmZfA

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger