AcasăPoliticaCiolacu, declarații de ultim moment pe tema candidatului PSD la PREZIDENȚIALE: „Schimbăm...

Ciolacu, declarații de ultim moment pe tema candidatului PSD la PREZIDENȚIALE: „Schimbăm cu totul…” – VIDEO

Marcel Ciolacu, anunţ-ŞOC pentru toţi social-democraţii: cine ar putea fi candidatul la alegerile prezidenţiale, în 2024

Deși până la viitoarele alegeri prezidențiale mai e ceva timp, știut fiind faptul că scrutinul pentru Cotroceni urmează să aibă loc în 2024, subiectul prezidențiabililor partidelor revine, din când în când, în atenția opiniei publice.

De această dată, de la liderul PSD s-a aflat – în prima zi a acestei săptămâni – că viitorul candidat la prezidențiale va fi ales de fiecare organizație a social-democraților, în conferinţe de alegeri.

Se anunță o schimbare totală

Dar, susține Ciolacu, aceste discuții nu au început deocamdată. „La nivelul PSD şi al preşedintelui PSD, Marcel Ciolacu, nu au început aceste discuţii.

Singura discuţie pe care am avut-o foarte clar – viitorul candidat al PSD va fi ales de către fiecare organizaţie, de fiecare consilier comunal, municipal, viceprimar, primar, în conferinţe de alegeri în întreaga ţară. Schimbăm cu totul sistemul de desemnare a candidatului pentru funcţia de preşedinte al României”, a declarat, luni, Ciolacu, în fața presei, de la sediul formațiunii politice.

Ciolacu: „Aș accepta și oameni din afara partidului, ca să fie o competiție cât mai deschisă”

Totodată, președintele PSD a anunțat că există deja un „colectiv de lucru pentru modificarea statutului în acest sens”.

Mai mult, Ciolacu a lăsat să se înțeleagă că ar fi de acord să fie desemnată chiar și o persoană din afara PSD-ului, pentru această cursă pentru fotoliul prezidențial – pe ideea unei competiții cât mai deschise.

Părerea mea că s-a rupt acea cutumă, definitiv, prin care președintele partidului era automat și candidat. (…) Din punctul meu de vedere aș accepta și oameni din afara partidului, ca să fie o competiție cât mai deschisă” – a punctat Marcel Ciolacu.

694 afisari

7 COMENTARII

  1. „as accepta si oameni din afara partidului” de ochii lumii ca sa avem ce pune pe lista si ca sa dam bine, dar stim deja cine castiga

  2. JEGUL SI MIZERIA POLITICII. , CELE MAI PROASTE FIINTE UMANE , CELE MAI IMBECILE SI TAMPITE CREATURI ALE NATURII , DE O INCOMPETENTA SI PROSTIE FARA MARGINI , RAR INTALNITA , CEI MAI CRETINI SI DOBITOCI , PLAGIATORI DOCTORI CU DIPLOME XEROXATE SI LEGIFERATE DE EI , AU AJUNS SA GUVERNEZE
    ACESTE PLOSNITE SI JEGURI ALE NATIUNII AU PUS MANA PE PUTERE

  3. Ciolacu este un impostor, care a distrus ce mai era din PSD, mâna în mână cu al impostor Werner care ne, a spus, ca România este un stat eșuat, de de nu, l suspenda PSD, care mii de motive sa o facă, pt ca sunt blat de la debarcarea lui Dancila

  4. povesti pentru prosti , eu nu stiu de ce se mai cheltuie bani cu alegerile in tara asta . vor fi ca deobicei 2,3 pentru siguranta si va castiga cine trebuie indiferent ce se voteaza , la prezidentiale sts are majoritate .

  5. Il alege sistemul.Doar nu iti imaginezi ca de la Iliescu incoace presedintii au fost alesi de popor.

  6. Ciolacule, eu zic să nu te mai chinui atâta, candidatul care va câștiga îl veți primi în plic de la unchiul Sam, românii mimând numai democrația, amăgindu-se că au votat ei președintele. Ce, uiți cum Werner a ieșit câștigător ca pe vremea lui Iliescu, surclasându-l pe Ponta? Parcă văd cum o să desemnați un candidat de care nimeni nu a auzit sau care va avea aceleași șanse ca Dăncilă, sau vei primi ordin de la marele licurici și de la Ursula să-l susții pe Ciucă iar PSD să dea prim-ministrul.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger