AcasăPoliticaCiolacu, de acord cu majorarea salariilor primarilor: „Au rămas încă în grila...

Ciolacu, de acord cu majorarea salariilor primarilor: „Au rămas încă în grila de…” – VIDEO

Politicianul aflat în fruntea Camerei Deputaților și a PSD-ului se declară de acord cu majorarea salariilor primarilor, a aleșilor locali, susținând că „nu e un fenomen de masă” și că de această creștere a indemnizațiilor ar urma să beneficieze aproximativ 3.100 de persoane.

„Am văzut şi eu ştirile. E complicat să explici celor de acasă, celor care se uită la noi, tehnica legislativă. Sunt de acord cu majorarea salariilor la primari, la cei aleşi, pentru că ei sunt încă… e o diferenţă între Legea 153 şi grila demnitarilor. Au rămas încă în grila de 2017-2018, mi se pare, şi oricum nu vor fi aduşi la zi, vor fi aduşi la anul 2021”, a susținut Marcel Ciolacu, într-un interviu difuzat marţi seară de Antena 3.

Ciolacu: E un lucru corect

Întrebat de unde vor fi găsiţi bani pentru majorarea indemnizaţiior aleşilor locali, Ciolacu a răspuns: „Vorbim de 3.000 de persoane, 3.100, deci nu e un fenomen de masă, dar e un lucru corect”.

Camera Deputaţilor a adoptat, marţi, proiectul de aprobare a OUG 115/2022, aprobând un amendament care prevede creşterea salariilor pentru primari, viceprimari, preşedinţi şi vicepreşedinţi de consilii judeţene şi a personalului din aparatul de lucru al primăriilor, potrivit Agerpres. S-au înregistrat 168 voturi ‘pentru’, 79 ‘contra’ şi 4 abţineri.

Citiți și:Gabriel Zetea şi George Simion, aproape să se ia la bătaie din cauza salariilor demnitarilor. SCANDAL uriaș în Parlament!

IPOCRIZIE sau adevăr? Reacţie bizară a lui George Simion, după ce 12 senatori AUR au votat mărirea salariilor demnitarilor

author avatar
Andrei Coman
350 afisari

23 COMENTARII

 1. Bai Ciolacule sa stii ca si militarii au ramas in grila de salarizare de cand era tac-tu recrut, de pansii ce sa mai vorbesc!

  ps

  Sa taci Barbule, ca esti prost!

  • Si noi ceilalti nu traim in Romania? Am 2500 lei salariu . Eu am pret preferential la electricitate, intretinere si mancare bah Ciolacule?

  • Vierme, militaurizații cîștigă prea mult și au pensii exagerat de mari. ȘI SUNT PREA MULȚI!!! TREBUIE TRIMIȘI, TOȚi, LA DONBAS, SĂ „SLAVA HUCRAINA!”

  • Ce sa zică și acest impistor de Buzău ,știe ca primari îi asigura voturile ,d3 ce nu s,a mărit pensiile prima data ciolacule