AcasăPoliticaCiolacu, de acord cu majorarea salariilor primarilor: „Au rămas încă în grila...

Ciolacu, de acord cu majorarea salariilor primarilor: „Au rămas încă în grila de…” – VIDEO

Politicianul aflat în fruntea Camerei Deputaților și a PSD-ului se declară de acord cu majorarea salariilor primarilor, a aleșilor locali, susținând că „nu e un fenomen de masă” și că de această creștere a indemnizațiilor ar urma să beneficieze aproximativ 3.100 de persoane.

„Am văzut şi eu ştirile. E complicat să explici celor de acasă, celor care se uită la noi, tehnica legislativă. Sunt de acord cu majorarea salariilor la primari, la cei aleşi, pentru că ei sunt încă… e o diferenţă între Legea 153 şi grila demnitarilor. Au rămas încă în grila de 2017-2018, mi se pare, şi oricum nu vor fi aduşi la zi, vor fi aduşi la anul 2021”, a susținut Marcel Ciolacu, într-un interviu difuzat marţi seară de Antena 3.

Ciolacu: E un lucru corect

Întrebat de unde vor fi găsiţi bani pentru majorarea indemnizaţiior aleşilor locali, Ciolacu a răspuns: „Vorbim de 3.000 de persoane, 3.100, deci nu e un fenomen de masă, dar e un lucru corect”.

Camera Deputaţilor a adoptat, marţi, proiectul de aprobare a OUG 115/2022, aprobând un amendament care prevede creşterea salariilor pentru primari, viceprimari, preşedinţi şi vicepreşedinţi de consilii judeţene şi a personalului din aparatul de lucru al primăriilor, potrivit Agerpres. S-au înregistrat 168 voturi ‘pentru’, 79 ‘contra’ şi 4 abţineri.

Citiți și:Gabriel Zetea şi George Simion, aproape să se ia la bătaie din cauza salariilor demnitarilor. SCANDAL uriaș în Parlament!

IPOCRIZIE sau adevăr? Reacţie bizară a lui George Simion, după ce 12 senatori AUR au votat mărirea salariilor demnitarilor

author avatar
Andrei Coman
350 afisari

23 COMENTARII

  1. Bai Ciolacule sa stii ca si militarii au ramas in grila de salarizare de cand era tac-tu recrut, de pansii ce sa mai vorbesc!

    ps

    Sa taci Barbule, ca esti prost!

  2. Ciolacule mi-e scarba de gastile astea care-si zic partide , cand o sa priceoeti voi ASTIA GHIFTUITII ca noi pensionarii nu avem nici o datorie fata de voi si fata de tara ,NOI AM SLUGARIT ZECI DE ANI PENTRU ROMANIA ,AM CONTRIBUIT LA TOT CE S-A CONSTRUIT IN ROMANIA ,AM CONTRIBUIT LA FONDUL DE PENSII ,NOI NU AVEM DATORII SI NICI PRIVILEGII LA ANAF !,DE CE VA BATETI JOC DE NOI PENSIONARII ?, DE CE NU NE DATI DREPTURILE CEL PUTIN LA NIVELUL LA CARE ATI DUS VOI INFLATIA ?,CEEA CE FACETI E GENOCID !.AVETI BANI PENTRU A CRESTE VENITURILE PARLAMENTARILOR CHIULANGII,ADMINISTRATIEI LOCALE INEFICIENTE,POLITIEI CORUPTE SI BANI PENTRU ACHIZITII DE FIARE VECI INUTILE !, IAR NOI CEI CARE AM CREDITAT ZECI DE ANI FONDUL DE PENSII TREBUIE SA RABDAM ,SA AUZIM ZILNIC MIZERIILE VOASTRE ,TARGUIELILE ,MINCIUNILE.
    NOI NU VREM POMANA !,VREM DREPTURILE NOASTRE ACELEA PENTRU CARE AM CONTRIBUIT.

    • ”VREM DREPTURILE NOASTRE ACELEA PENTRU CARE AM CONTRIBUIT.” Si eu vreau un salariu care sa ma ajute sa nu mor de frig, foame.

  3. La gunoaiele sau obedientii din cadrul autoritatilor locale PSD le-au fost acordat primii toate transele integral de crestere a salariilor dupa ce au fost adoptata L 153/2017 chiar dupa intrarea in vigoare de la 01.09.2017🔫🤢🤢🤢😡😡 Probabil de atunci s-au mai devalorizat salariile celor din autoritatea locala, dar cum ramane cu restul care nu au primit decat 2 transe si 1/4 din restul celor 2 transe nemai acordate???!!; Niste jegurile, rusine!!!!!

    • Vierme, nu bugetarii contează, ei sunt un balast, niște paraziți. SECTORUL PRIVAT PRIMEAZĂ!!!!
      Trebuie reduse impozitele cu care sunt cocoșați!!!

      • Barbule, deprimatule, tocmai mediul privat este cel care te cocoșează, idiotule. Urli ca un descreierat în favoarea rusiei și te dai mare susținător al mediului privat.
        Tulburare bipolară scrie pe tine, dezaxatule!

      • Sa iasă în stradă si să ia toată clasa politica și coruptă vândută intereselor străine cu picioare în pl,sa bage la cap fiecare trădător ca vânzarea de neam se pedepsește cu capul

  4. Efectiv nu ai pentru ce sa mergi la vot PSD, PNL , UDMR , USR acum si AUR , ACEIASI MIZERIE !

  5. Jos toata clasa politica si sa meargs la munca sa castige banii nu sa i promeasca din pix. Sunteti si trsdatori dupa cati bani mancsti slugi la strsini!!

  6. Au nevoie de primari pentru a implementa pe spatele Romaniei idioteniile globaliste.Dupa cum vedem ,primari de nationalitate romana dau jos statui ale eroilor nationali,Avram Iancu,Mihai Viteazu,monumente si cruci.Tot primarii sunt varful de lance in implementarea 5G ,in multe locuri rasar antene pe care in ignoranta lor romanii nu le baga in seama.De asemenea au avut grija sa intinda retele de camere video prin localitati pentru a supraveghea mobilitatea oamenilor in timp ce drumurile,infrastructura ,scolile in acele zone sunt praf.N-am auzit vreun primar sa se opuna la toate astea si ne intrebam de ce sunt burdusiti cu salarii,avantaje sau pensii speciale.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger