AcasăPoliticaCiolacu dă de pământ cu Nicușor Dan: "Mandat de eșec total"

Ciolacu dă de pământ cu Nicușor Dan: „Mandat de eșec total”

Ciolacu dă de pământ cu Nicușor Dan: "Mandat de eșec total"Ciolacu dă de pământ cu Nicușor Dan: "Mandat de eșec total"

Mandatul primarului Capitalei, Nicușor Dan, e un mandat de eșec total: „sunt 4 ani pierduți de capitala României. Capitala României a rămas în urma celorlalte capitale”, declară Marcel Ciolacu.

Liderul social-democrat adaugă că cel mai mare atuu al lui Cătălin Cîrstoiu este că nu e om politic.

Marcel Ciolacu a fost întrebat, luni seară despre candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu, care a intrat în competiție mult mai târziu decât alții.

Haideți să plecăm de la un adevăr: de la mandatul actualului primar, domnul Nicușor Dan. E un mandat de eșec. Sunt 4 ani pierduți de capitala României. Capitala României a rămas în urma celorlalte capitale. După patru ani, actualul primar vine și ne explică cum a făcut 10 locuri de joacă la 3 milioane de cetățeni”, a răspuns Ciolacu.

Potrivit liderului PSD, bucureștenii sunt nevoiți să revină la nevoile primare: „Vorbim iarăși de curățenie, de apă caldă, de căldură, în anul 2024. Este un eșec total acest mandat. Din punctul meu de vedere, nici n-ar mai fi trebuit să candideze”.

Despre Cristian Popescu Piedone, adversar în cursa pentru șefia PMB, Ciolacu a spus că „nu are anvergură” și îi lipsește „deschiderea externă”.

Am venit cu un candidat independent în adevăratul sens al cuvântului. Nu a fost niciodată în politică, e medic de profesie, un manager foarte bun la Spitalul Universitar”, a declarat Ciolacu, adăugând că la început era pe locul 3 într-un sondaj, apoi „celebra poză cu metroul” l-a ajutat să devină viral.

Potrivit președintelui PSD, Cătălin Cîrstoiu este „un om determinat care vrea să câștige, un om care s-a realizat”.

La remarca jurnalistului, potrivit căreia nu este vorba despre calitatea lui Cîrstoiu de medic, ci dacă reprezentanții coaliției cred suficient de mult în el și dacă este adecvat, Ciolacu a răspuns că „ar trebui să fie și liantul celor două partide”:

E un lucru bun această umanizare între cele două partide. Va câștiga alegerile fiindcă va avea capacitatea să prezinte și programul administrativ și echipa și va intra într-o coerență cum eram cu toții obișnuiți de la un om politic. Nu este un om politic și cred că acesta este cel mai mare atuu al domniei sale”.

author avatar
Mihail Ioan
358 afisari

3 COMENTARII

  1. In cazul asta Nulisor sa se ia de mana cu Dulapior, amândoi eșec total pe persoana fizica

  2. leprele galbene și cu cimalăii roșii ESTE retardați, mincinoși, milogi, profitori și infractori… un gonac al unui infractor celebru a ajuns premier într-o țară cu 90% retardați…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger