AcasăPoliticaCiolacu, critici fără număr: ”Lumea a ieșit în stradă din disperare”. Care...

Ciolacu, critici fără număr: ”Lumea a ieșit în stradă din disperare”. Care crede liderul PSD că e soluția, în contextul protestelor

Ciolacu, critici fără număr: ”Lumea a ieșit în stradă din disperare”. Care crede liderul PSD că e soluția, în contextul protestelor

Recentele proteste antirestricții din Capitală și din alte orașe din țară, unde oamenii au ieșit în stradă, pentru a-și manifesta nemulțumirile, pe fondul noilor măsuri impuse de autorități, continuă să genereze reacții.

Liderul PSD consideră că aceste protestele nu sunt politizate, ci generate de disperarea oamenilor față de felul în care e guvernată România la momentul de față. Marcel Ciolacu s-a oprit și asupra măsurii care a iscat, poate, cele mai multe critici – reducerea programului magazinelor.

Ciolacu: Oamenii simpli nu au slugi ca voi, care să le facă cumpărăturile!

”Nu mai încercați să vedeți politizare acolo unde e doar #disperare, sărăcie și silă pentru modul în care guvernați!!!

Nu pedepsiți un popor întreg pentru că nu sunteți voi în stare să închideți 5 cluburi care nu respectă regulile. Nu e vina oamenilor că ați pus statul român în genunchi și nu sunteți în stare de nimic!

Lumea a ieșit în stradă din disperare, din #sărăcie și pentru că s-a săturat de voi și de #aberațiile voastre! Le-ați distrus locurile de muncă! Le-ați ținut copiii fără școală! Le-ați închis afacerile! Oamenii simpli nu au slugi ca voi, care să le facă cumpărăturile. Oamenii simpli muncesc la ora la care voi închideți magazinele!”, susține Ciolacu, într-un mesaj transmis marți, via Facebook.

Liderul principalei formațiuni de opoziție susține că varianta optimă ar fi regândirea măsurilor, nicidecum arătatul cu degetul. Și nu pierde ocazia să trimită câteva săgeți și în direcția președintelui Iohannis. ”Soluția nu e cea cu care sunteți obișnuiți, aruncarea vinei pe alții. Soluția este #regândirea restricțiilor aberante introduse. Iar, dacă voi nu sunteți în stare, este momentul ca președintele Iohannis, cel care v-a încredințat această guvernare eșuată, să revină de la plantat copaci și să-și asume responsabilitatea!”, transmite Ciolacu.

”Treaba voastră e să guvernați țara, nu să rescrieți Biblia!”

Totodată, președintele PSD-ului și-a încheiat mesajul cu o replică tranșantă, acuzând anumite comentarii apărute ca urmare a declarațiilor sale de zilele trecute, cu privire la intenția de a merge de Paști la biserică, înainte de a fi anunțat că va fi permis accesul credincioșilor la slujba de Înviere, în ciuda restricțiilor de circulație pe timp de noapte.

”PS: Politicienii # mă acuză că am spus că voi merge la Biserică de Paște, desigur respectând toate normele sanitare. Neomarxiștilor fără Dumnezeu, chiar și Cancelarul Merkel a recunoscut că a greșit când s-a grăbit să le îngrădească nemților acest drept. Treaba voastră e să guvernați țara, nu să rescrieți Biblia!”, susține Ciolacu.

138 afisari

7 COMENTARII

  1. ” Demonstratiile si protestele sunt firesti , legitime si fac parte din structura oricarei democratii functionale . INTOLERABILE SI COMPLET DE NEACCEPTAT sunt manifestarile violente , extremismul , xenofobia . TOATE ACESTEA ASCUNSE GROSOLAN IN SPATELE UNOR REVOLTE INDREPTATE IMPOTRIVA UNOR MASURI MENITE SA PROTEJEZE VIATA SI SANATATEA TUTUROR ” .

    • Astfel de galerii sunt folosite ca o contrademonstratie folosind violenta extrema pt a stinge demonstratia. Astfel nu doar demonstratia e acoprita dar se uita pana si cererile demonstratilor. Nu ai vazut ca intrau in masina ca in taxi?
      Un om normal intra panicat in masina politiei.

  2. Nu stiu daca e momentul sa folosesti propaganda politica. Oamenii au spus ca e voie pana la 2.Din cauza frigului oricum la jumatatea slujbei eram acasa la 1.45, 2, 2 si 30 cel mai tarziu pt ca noi facem praznic chiar in seara aia dimineata de Pasti mai merg la Biserica pt binecuvantare spirituala, pt ca la oras e imposibil sa mergi cu bucatele pt binecuvantare sau sa vina parintele acasa ca la tara. Drum lung si imbulzeala dar si conditiile din trafic au schimbat oarecum traditia.

  3. Dar parintele oricum te cheama dupa 12, 1 amiaza si face un soi de Lituutrenie. Adica leagă Liturghia de utrenie cu predica pt a nu mai veni si dupa 4…

  4. Adica leaga pe toate utrenia cu liturghia si vecernia cu predica dupa mezonoptica initiala sa fiu mai precis si inteles.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger