AcasăPoliticaCiolacu cere cu insistență să vadă bugetul pe 2021: „Vrei să afle...

Ciolacu cere cu insistență să vadă bugetul pe 2021: „Vrei să afle românii că le măreşti taxele după ce te votează? Nu-i păcăli!”

ciolacuCiolacu cere cu insistență să vadă bugetul pe 2021: „Vrei să afle românii că le măreşti taxele după ce te votează? Nu-i păcăli!”

Bugetul pe 2021 este din nou motiv de dispută între PSD și PNL, înainte de alegerile parlamentare din 6 decembrie. Liderul social-democraților Marcel Ciolacu a cerut din nou Guvernului liberal să-l prezinte în Parlament.

Ciolacu s-a arătat „ferm convins” că liberalii se feresc să facă acest lucru, deoarece pregătesc majorarea unor taxe și nu vor ca românii să afle acest lucru fix înainte de alegeri. Ciolacu a mai spus că guvernanții cu certitudine vor crește taxele deoarece „nu au venituri”.

„Vrei să afle românii că le măreşti taxele după ce te votează? Nu-i păcăli, nu ţine totul ascuns! Nu-i păcăli şi după ce le-ai luat votul vii cu bugetul!”, a declarat Marcel Ciolacu, pentru postul B1 TV.

Critici la adresa lui Cîțu

Președintele PSD l-a criticat din nou pe ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu, căruia i-a reproșat că nu a venit în plenul Parlamentului să vorbească despre finanțele țării, în ciuda numeroaselor invitații ce i-au fost adresate.

„Aş fi vrut să iniţiez o lege că dacă nu vine domnul ministru să fie amendat sau să fie pasibil de o pedeapsă cu închisoarea”, a mai precizat Ciolacu.

Ciolacu: „PNL vrea să majoreze taxele”

Nu e prima dată când liderul PSD îi acuză pe liberali că încearcă să păcălească electoratul, ascunzând planurile de majorare a taxelor până după alegeri.

„Acum vă mint că nu vor crește impozitele și taxele, deși, pe ascuns, lucrează de zor la simulări pentru a crește TVA-ul general de la 19% și TVA-ul la alimente de la 9% la 22%. Adică vor crește prețurile până la cer! Cu ce cost? Scăderea drastică a consumului, prăbușirea puterii de cumpărare și a nivelului de trai și aducerea a peste 1 MILION de români sub pragul sărăciei! Acest guvern incompetent vă minte din nou! După criza sanitară, vor aduce și urgia economică peste România”, a scris Ciolacu, într-o postare pe Facebook, pe 18 octombrie.

author avatar
Andreea Vlad
156 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger