AcasăPoliticaCiolacu bate cu pumnul în masa premierului Ciucă: „Dacă se doreşte schimbarea...

Ciolacu bate cu pumnul în masa premierului Ciucă: „Dacă se doreşte schimbarea lui Dîncu, vreau să ştiu foarte clar care sunt argumentele!” – VIDEO

(sursa foto: Facebook/Marcel Ciolacu)

Președintele Camerei Deputaților și, totodată, lider al PSD-ului a comentat pe marginea unei posibile schimbări din funcție a ministrului Apărării, Vasile Dîncu. Declarațiile făcute luni seară au venit la câteva ore după ce Dîncu discutase cu premierul Ciucă, la sediul Guvernului.

Șeful PSD a spus că vrea să știe „foarte clar” argumentele, în cazul în care se vrea schimbarea lui Dîncu de la șefia Ministerului Apărării Naționale (MApN), urmare a declarațiilor acestuia de zilele trecute.

Ciolacu: „Vreau să știu foarte clar…”

„Eu vreau să ştiu foarte clar, dacă se doreşte schimbarea domnului Dîncu, vreau să ştiu foarte clar care sunt argumentele. (…) Eu am spus foarte clar: când eşti ministrul Apărării, într-o perioadă cu un război la graniţă, comunicarea trebuie să fie într-un fel coordonată cu prim- ministrul. (…) Dacă se cere schimbarea lui Vasile Dîncu, ministrul Apărării, pentru că a spus că un război se închide cu o negociere, credeţi-mă că nu pot să fiu de acord (cu schimbarea – n.r.). Eu ce am vorbit cu domnul Dîncu: ‘domnul ministru, vreau să ştiu la ce anume v-aţi referit’. M-am lămurit. ‘Domnule, nu m-am referit niciodată că Ucraina trebuie să cedeze din teritorii ca să închidă un război’.

Ceea ce e un lucru corect. Orice conflict pe lumea asta se închide cu o negociere, indiferent dacă câştigi sau pierzi”, a susținut Marcel Ciolacu, luni seară, la România TV.

Ciolacu: „Nu putem cădea în ridicol”

Nu au fost singurele precizări pe care Ciolacu a ales să le facă pe marginea acestui subiect. Liderul formațiunii social-democrate a amintit că atributul schimbării unui ministru din echipa guvernamentală aparține premierului.

„Nu putem cădea nici în ridicol, să schimbăm miniştri pentru că au declarat că un război se închide cu o negociere. (…) Atributul schimbării unui ministru e al prim-ministrului, dacă sunt elemente nedate publicităţii sau neştiute de către cineva… În ceea ce-l priveşte pe domnul Dîncu, sunt ferm convins că domnul prim-ministru mă va informa şi vom vedea în momentul acela” – MARCEL Ciolacu

Anterior în cursul primei zile din această săptămână, premierul Ciucă și ministrul Apărării au avut o discuție, la sediul Guvernului. Câteva scurte precizări despre ce au vorbit șeful Executivului și cel al MApN s-au aflat de la purtătorul de cuvânt al Guvernului.

Și anume că una dintre temele abordate în discuția dintre Ciucă și Dîncu, la Palatul Victoria, a fost „calibrarea comunicării publice” la nivelul MApN în context guvernamental, din câte a afirmat purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Cărbunaru, potrivit agepres.ro.

307 afisari

3 COMENTARII

  1. dupa ce a aflat ca ciuca ,s-a sucit , a” batut cu pumnul in masa „. lui ciolac ii tremura izmenele pe el , mai lasati asta cu batutul in masa si in prag ca nu merge .

  2. Tot la intrebatorul de partid ciutacu , care zice ca pune intrebari incomode dar nu o face , ciolacul a spus ca vrea desecretizarea pnrr . o intrebare incomoda bai ciutacu smekere , era sa-l intrebi de ce a permis psd secretizarea pnrr ? de ce nu s-a interesat atunci psd de ce fac aia pe ascuns chipurile intr-un beci noaptea pe intuneric ?am stiut eu ca va fi impotriva intereselor Romaniei din moment ce a cazut in mainile lui ghinea macovei soros si nu stia el ? gargara pentru prostit prostii !

  3. Argumentul se cheamă iohanis și probabil alt interes amerloc și nu numai, ciolac ești cam greucean la neuron, sigur dacă ai !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger