AcasăPoliticaCiolacu, atac la Ciucă, după plafonarea prețurilor la carburanți: „PSD a venit...

Ciolacu, atac la Ciucă, după plafonarea prețurilor la carburanți: „PSD a venit cu soluția corectă”

Ciolacu, atac la Ciucă, după plafonarea prețurilor la carburanți: „PSD a venit cu soluția corectă”

Executivul a stabilit că prețul carburanților va fi compensat doar cu 50 de bani pe litru, timp de 3 luni. Prea puțin, s-au plâns șoferii.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că această compensare cu 50 de bani a prețului la motorină nu este o soluție pe termen lung.

Ciolacu, replică acidă pentru premier

Ciolacu, cel care a cerut plafonarea prețului carburanților, le-a transmis liberalilor că soluția plafonării a fost gândită inclusiv de ”comuniștii” din SUA și Franța, dar că aceștia își permit să adopte soluții gândite și de către PSD.

„Suntem într-o dinamică și am văzut că în 6 luni de zile au fost trei pachete. Am văzut ieri, la summit-ul G7 că au venit comuniștii din SUA și Franța cu o plafonare a prețului la carburant, dar probabil că acești comuniști au voie

Această abordare de la summit-ul G7 ne arată că, și de această dată, PSD a venit cu soluția corectă.

Cel mai mic preț la pompă din Europa

Avem și realitate: avem cel mai mic preț din Europa, după Ungaria, acolo unde prețul este plafonat (…) Am avut discuții la Bruxelles și se caută soluții unitare la nivelul UE, pentru că abordarea individuală a fiecărei țări va genera concurență neloială.

Eu rămân la părerea că dacă se intră iarăși într-o zonă puțin predictibilă va trebui să luăm în considerare plafonarea”, a spus Marcel Ciolacu.

author avatar
Andreea Vlad
434 afisari

13 COMENTARII

  1. scoate-l ba pe tradator din fruntea energiei! V-a votat lumea cu speranta ca veti indrepta lucruri in tara asta. Ii ajuti pe ticalosii de liberali, pe aceasta maciuca sa-i saraceasca pe romani. Nationalizarea, sa plece de unde au venit. Le-ati dat bogatiile tarii pe moca si spagi sa ne duca la sclavie si iobagie. Avea dreptate Ceausescu cand vorbea de agenturi. Prostimea nu l-a crezut. Acum plangem dupa el. Ati ras de el ca avea 4 clase voi astia scoliti la Spiru Haret. Cu 4 clase a construit sa aveti voi ce vinde si fura, voi astia cu diplome si scoli la 50 de ani. Jigodii nenorocite.

  2. Ii umpleti de bani pe ameriolaci sa-si bata joc de noi cu jafuri de reactoare si armament expirat. Le-ati gasit loc in Dambovita unde sunt doua paraie mai mult secate. Le raceste cu apa de la ma-sa?
    I-a oprit pe chinezi de la Cvoda sa ne umileasca, cu, auzi la ei, ultimele tehnologii? Ati cerut aprobare cetatenilor din Dambovita sa duceti aceste pericole acolo? Sa le instaleze la ma-sa la Constanta!

  3. Azi a anuntat guvernul din Ungaria ca plafonarea la 1,27 dolari / litru de benzina se mentine pana la 1 octombrie 2022
    La noi ramane cu reducere de 50 de bani? Bravo ! Traiasca alianta de la guvernare………….

  4. De ce premierul nostru reduce costul benzinei cu doar 50 de bani si premierul Ungariei plafoneaza benzina la 1,27 dolari? Greu de raspuns

  5. Iar ai inceput sa joci teatru t i g a n bo rat , cum faceai cu johanis de va prefaceati certati ? nu sinteti impreuna la guvernare, ce tot faceti pe opozitia ? nu stiti decat sa dati din clanta si sa aratati ce rai sint liberalii si ce buni sinteti voi .de abia asteptati sa va despartiti sa puteti spune ca iar ati venit sa salvati tara de liberalii cei rai cu care ati furat cot la cot prin rotatie de la revolutie .mincinosilor !

    • daca nu ai ce spune , pentru ce postezi nimicurile astea ? sa nu spui ca sint glume , ca nu rad nici ratele de pe balta !

    • hopaaa! Au aparut astia care ii sugerau lui ceasca portia de mancare, de benzina si elctricitate pentru romani. Vedeti ca n-am impuscat pe cine trebuie?

  6. Nu e gluma si da Europa trebuie sa treaca pe electric. Apoi mai e si bicicleta. De ce in Olanda fiecare areco bicicleta.

  7. Dar e greu cum convingi pe Guț, Ina sau Bianca sa lase tancul de 300.000 euro care consuma 2 milioane intre 2 intersectii si sa ia bicicleta?

  8. Gunoaiele corupte PNL slugile amerlicanilor si gunoaiele PSD in frunte cu cocalarrul Ciorlacu

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger