AcasăPoliticaCiolacu, atac frontal la primarul Capitalei, Nicușor Dan: „Mi se pare inuman...

Ciolacu, atac frontal la primarul Capitalei, Nicușor Dan: „Mi se pare inuman și degradant”/ Ce îi reproșează premierul – VIDEO

sursa foto: Facebook/ Guvernul României

Problema lipsei apei calde cu care se confruntă, încă, în plină vară, locuitorii multor blocuri din diferite sectoare ale Capitalei pare fără de sfârșit. În toată această perioadă, oamenii care au doar apă rece la robinetele din apartamente așteaptă cu răbdarea întinsă la maximum să revină apa caldă, timp în care se adaptează „din mers” și fie fac dușuri reci fie încălzesc apă și se spală la lighean.

Problema lipsei apei calde din Capitală a fost atinsă, joi, și la Palatul Victoria. La începutul ședinței de guvern, premierul Marcel Ciolacu l-a criticat pe edilul general al Capitalei, amintind că în urmă cu trei ani primarul a promis „revoluția apei calde”.

Șeful Guvernului spune că i se pare „inuman și degradant” faptul că sute de mii de locuitori ai Capitalei sunt „condamnați” să se spele, cu lunile, cu apă rece.

Ce a anunțat Ciolacu înainte de a-l critica pe Nicușor Dan

Ne pregătim deja și pentru asigurarea energiei în sezonul rece și avem azi un proiect de ordonanță de urgență, prin care asigurăm decontarea unor plăți pentru furnizorii de energie.

Vrem ca sistemul să fie în continuare perfect funcțional, așa cum a fost și iarna trecută, cu prețuri plafonate”, a spus, în primă fază, Ciolacu, la începutul ședinței de Guvern de joi, 10 august.

„Mi se pare inuman și degradant”

Premierul a dat glas apoi nemulțumirilor la adresa primarului Nicușor Dan. „Nu reușesc, totuși, să realizez cum este posibil, în aceste condiții, ca, în capitala României, primarul Nicușor Dan să condamne în continuare, și acest an, sute de mii de locuitori să se spele luni întregi cu apă rece.

Mi se pare inuman și degradant. Și asta, la trei ani după ce domnul primar a promis revoluția apei calde”, a afirmat Marcel Ciolacu, la începutul ședinței de guvern.

400 afisari

12 COMENTARII

  1. Analfabetul de Ciolacu ce ar fi ales ? Să nu se înlocuiască conductele care nu mai făceau față la presiunea apei ,sau numai avari pe tot parcursul anului ? Să vină cu o soluție . Dar de unde soluții la așa specimen ? Gargară politică . Să se ia de mână cu scorpia de Firea . Pe timpul PSD câți kilometri de conducte au fost înlocuiți ?

    • esti analfabet gigele cu g mic. Avari sunt aia din literatura: Harpagon ,Hagi Tudose, astia cu pensii nesimtite, etc. Avarii, doi de i, sunt altceva. Iubesti bascalia creata bucurestenilor de aia din sectorul 1 si acest pinguin epigon din Fagaras ajunsi primari. Nu te-a invatat ma-ta carte sau esti ca si Ciolacu & Co. cu scoli pe pile si spaga la anii de pensie?

  2. Care…luni intregi?
    E vorba de cel putin 2 ani fara caldura.
    Si cand te gandesti ca sunt multi care inca sustin USR .Probabil ca bucurestenilor le place sa fie chinuiti sa isi qduca aminte de perioada comunista.

  3. Are dreptate ! 100% ! Primarul este un debusolat, defazat si cam rudimentar . Noi nu avem apa calda de trei luni ! Ce bataie meriti taranoi needucat !

  4. Daca mai cenzurezi ,confirmi ca esti platit de pres !Belarus e o tara democrata
    Fata de ce se intampla aici
    Cu un pres tiran
    Care plateste presa din banii nostriCand termini rahateala asta ,circul tau stergeo repede pe sest noaptea ca hotii unde vezi cu ochii dihanie parsiva !

  5. Nu au niciun interes !Exista slutii cu zecile ca pe masura ce inainteaza cu conductele ,sa dea drumu la apa calda Ceausescu era un geniu pe langa voi sclifositilor cu diplome la bidon si doctorate pe tabla inmultirii!S-au mutat blocuri in perioada lui cu oamenii in apartamente si toate utilitatile neantrerupte Dar cu fetitele si mucii nu faci nimic Siktir putori marginite!

  6. Voi sunteti autorii dezastrului din Bucuresti si din tara Tot voi aveti glas curve USEristo- pnlepriste

  7. Problema nu este ca schimba( am inteles ca se lucreaza la un camin mai mare)..aceste lucrari se fac vara. Problema este ca dureaza al naibii de mult…trebuiau sa dea drumul pe 11 la apa…acum s-a mutat pe 20….sa vedem urmatorul termen.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger