AcasăPoliticaCiolacu, atac frontal la primarul Capitalei, Nicușor Dan: „Mi se pare inuman...

Ciolacu, atac frontal la primarul Capitalei, Nicușor Dan: „Mi se pare inuman și degradant”/ Ce îi reproșează premierul – VIDEO

sursa foto: Facebook/ Guvernul României

Problema lipsei apei calde cu care se confruntă, încă, în plină vară, locuitorii multor blocuri din diferite sectoare ale Capitalei pare fără de sfârșit. În toată această perioadă, oamenii care au doar apă rece la robinetele din apartamente așteaptă cu răbdarea întinsă la maximum să revină apa caldă, timp în care se adaptează „din mers” și fie fac dușuri reci fie încălzesc apă și se spală la lighean.

Problema lipsei apei calde din Capitală a fost atinsă, joi, și la Palatul Victoria. La începutul ședinței de guvern, premierul Marcel Ciolacu l-a criticat pe edilul general al Capitalei, amintind că în urmă cu trei ani primarul a promis „revoluția apei calde”.

Șeful Guvernului spune că i se pare „inuman și degradant” faptul că sute de mii de locuitori ai Capitalei sunt „condamnați” să se spele, cu lunile, cu apă rece.

Ce a anunțat Ciolacu înainte de a-l critica pe Nicușor Dan

Ne pregătim deja și pentru asigurarea energiei în sezonul rece și avem azi un proiect de ordonanță de urgență, prin care asigurăm decontarea unor plăți pentru furnizorii de energie.

Vrem ca sistemul să fie în continuare perfect funcțional, așa cum a fost și iarna trecută, cu prețuri plafonate”, a spus, în primă fază, Ciolacu, la începutul ședinței de Guvern de joi, 10 august.

„Mi se pare inuman și degradant”

Premierul a dat glas apoi nemulțumirilor la adresa primarului Nicușor Dan. „Nu reușesc, totuși, să realizez cum este posibil, în aceste condiții, ca, în capitala României, primarul Nicușor Dan să condamne în continuare, și acest an, sute de mii de locuitori să se spele luni întregi cu apă rece.

Mi se pare inuman și degradant. Și asta, la trei ani după ce domnul primar a promis revoluția apei calde”, a afirmat Marcel Ciolacu, la începutul ședinței de guvern.