AcasăPoliticaCiolacu anunță moțiune de cenzură. Când ar putea fi depusă: ”Categoric vom...”...

Ciolacu anunță moțiune de cenzură. Când ar putea fi depusă: ”Categoric vom…” – VIDEO

Ciolacu anunță moțiune de cenzură. Când ar putea fi depusă: ”Categoric vom...” - VIDEO

Liderul principalei formațiuni de opoziție anunță o nouă moțiune de cenzură la adresa Guvernului condus de către liberalul Florin Cîțu.

Președintele PSD-ului dă ca sigură depunerea unei moțiuni de cenzură, anunțând un orizont de timp în care ar putea fi făcut un astfel de pas.

Întrebat când va depune PSD-ul moțiunea de cenzură, Marcel Ciolacu a făcut referire la congresul liberalilor, de luna viitoare, în cadrul căruia, după cum se știe, actualul lider PNL, Ludovic Orban, și șeful Guvernului, Florin Cîțu, își dispută prima funcție în cadrul principalei formațiuni politice din cadrul coaliției de guvernare. ”Eu nu aş veni cu moţiunea să se suprapună luptei politice din interiorul Partidului Naţional Liberal. Dar o vom depune atunci când va avea cele mai mari şanse să treacă. Categoric vom depune o moţiune de cenzură, de data aceasta la începutul sesiunii parlamentare, nu la sfârşitul sesiunii”, a declarat Marcel Ciolacu, duminică seară, la România TV.

Concret, liderul social-democraților e de părere că moțiunea ar trebui depusă după Congresul PNL, din septembrie. ”Eu cred că după Congresul PNL şi după Congresul – nu-l neglijaţi, chiar dacă e pe „mute” aşa, un pic – USR-PLUS”, a afirmat Ciolacu.

Vă amintim că în această vară, Guvernul Cîțu a fost vizat de o moțiune de cenzură, inițiată de PSD, care a picat la votul din Parlament, dat la finele lunii iunie.

Ciolacu: Informațiile despre cel de-al doilea dosar din SUA al premierului Cîțu sunt de o gravitate fără precedent!

În urmă cu o săptămână, pe fondul noilor dezvăluiri apărute în presă la adresa actualului premier, Ciolacu transmisese un mesaj tranșant, prin intermediul unei rețele de socializare.

”Informațiile despre cel de-al doilea dosar din SUA al premierului Cîțu sunt de o gravitate fără precedent!

Nu era îndeajuns că a avut probleme cu alcoolul la volan, Florin Cîțu a țepuit și o bancă americană!

Mă întreb ce reper de moralitate mai poate fi pentru tineri și ce năpastă mai poate aduce asupra românilor, după ce deja a amanetat generații întregi, prin împrumuturi de zeci de miliarde de euro!?

Mă întreb cum mai poate fi de încredere un astfel de om care a fugit de responsabilitatea propriilor decizii?

Mă întreb cum vor sta astăzi, la aceeași masă, “2 Dosare” Cîțu și “Fără Penali în Funcție” Barna?!

Așa cum a țepuit o bancă americană și a dispărut, Florin Cîțu țepuiește astăzi toți românii prin datorii record făcute în numele lor (50% din PIB), înainte să dispară…din nou”, acuza Marcel Ciolacu, pe 16 august, prin intermediul unei postări pe Facebook.

229 afisari

4 COMENTARII

  1. după congresele pnl și plusr, ca să nu aibă nicio șansă de a trece, nu înainte , când lucovid ar fi avut posibilitatea să îndrepte greșeala pârțu. Ăsta e conducătorul psd, closetarul joianului și preșul păpușarilor din servicii. Nu mai pupă psd accesul la butoane, cu jigania asta la conducere…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger