AcasăPoliticaCiolacu, anunț înaintea ședinței decisive de la PSD, în contextul consultărilor de...

Ciolacu, anunț înaintea ședinței decisive de la PSD, în contextul consultărilor de la Cotroceni. ”Se termină o …” – VIDEO

Ciolacu, anunț înaintea ședinței decisive de la PSD, în contextul consultărilor de la Cotroceni. ”Se termină o ...” - VIDEOCiolacu, anunț înaintea ședinței decisive de la PSD, în contextul consultărilor de la Cotroceni. ”Se termină o ...” - VIDEO

Până să ajungă, luni la prânz, la Cotroceni, alături de PNL și de UDMR, Marcel Ciolacu a venit la sediul partidului pe care îl conduce, pentru a participa la o ședință decisivă înaintea discuțiilor cu șeful statului.

”O să propun ambele variante – care partid va da primul premier și care sunt condițiile și ce negocieri au avut loc.

Cred că cel mai important e ce au românii cel mai mult de câștigat – faptul că se termină o instabilitate politică, creată de fosta guvernare de dreapta”, a declarat Marcel Ciolacu, până să intre în sediul PSD.

Ce urmează după consultările convocate de Iohannis

După consultările de luni, de la sediul Președinției, vor avea loc și discuții pe marginea propunerilor de miniștri. „Urmează după consultările de la Cotroceni să avem o altă ședință unde vorbim despre titularii de ministere”, a punctat Ciolacu.

Întrebat dacă în cursul acestei zile se va încheia protocolul alianței cu PNL și UDMR, Ciolacu a răspuns scurt: „Într-o logică normală așa ar fi corect”.

Calendarul consultărilor de luni

Vă amintim că în aproximativ două ore urmează să înceapă consultările convocate de către președintele Iohannis, la Cotroceni, în vederea desemnării unui candidat pentru funcția de prim-ministru. Oficialii PNL, PSD și UDMR au fost chemați împreună, la fel și Grupul Parlamentar al Minorităților Naționale, de la ora 12.

De la ora 12.30, urmează să intre la consultări USR-ul, iar de la ora 13 Alianța pentru Unirea Românilor (AUR).

162 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger