AcasăPoliticaCiolacu, anunț de ultimă oră. „Toate limitele actuale de cash vor fi...

Ciolacu, anunț de ultimă oră. „Toate limitele actuale de cash vor fi menținute. Cu două excepții”/Mesaj „războinic” pentru evazioniști

sursa foto: Facebook/Guvernul României

Marcel Ciolacu a făcut un anunț de ultimă oră. Vizează limitele de cash. Șeful Guvernului și al PSD-ului a transmis, totodată, un mesaj dur către evazioniști: „Voi veni peste voi!”.

Premierul a anunțat marți că toate limitele actuale de cash vor fi menținute, atât la persoanele fizice, cât și la cele juridice. Cu două excepții: plafonul de casă va fi de 50.000 de lei, iar avansul spre decontare 1.000 de lei/zi.

Citiți și:Ilie Șerbănescu: ”Limitarea cash-ului a fost făcută pentru îmbogățirea băncilor străine”

Ciolacu: Vocea tuturor românilor este auzită de Guvern

Sunt, așadar, amănunte de ultimă oră ce vin de la social-democratul aflat la conducerea Guvernului.

Premierul a anunţat, marţi, că în prima şedinţă de Guvern, va revizui propunerile venite de la ANAF şi Ministerul Finanţelor, legate de cash. Totul, în urma unor discuții avute cu micii întreprinzători, cu oamenii simpli, cu mediul de afaceri, cât şi cu reprezentanții din mediul bancar.

„Am spus că voi fi mereu alături de micii întreprinzători și de oamenii simpli, fără excepție. În ultimele zile am avut mai multe discuții cu aceștia, cât și cu mediul de afaceri și cu reprezentanții sistemului bancar. Și mi-au spus anumite lucruri de bun simț legate de măsurile venite de la ANAF și Ministerul Finanțelor legate de cash. Acești oameni nu sunt evazioniști, ci sunt cei pe umerii cărora se sprijină această țară!

Prin urmare, în prima ședință de Guvern voi revizui propunerile venite de la ANAF și Ministerul Finanțelor, pentru că datoria mea este să intervin atunci când lucrurile o iau într-o direcție greșită. Vocea oamenilor, a gospodarilor din mediul rural, a tuturor românilor este auzită de Guvern”, a transmis Ciolacu, marți, 7 noiembrie, pe Facebook.

Marcel Ciolacu a completat, anunțând că: „Toate limitele actuale de cash vor fi menținute, atât la persoanele fizice, cât și la cele juridice. Cu două excepții: plafonul de casă va fi de 50.000 de lei, iar avansul spre decontare 1.000 de lei/zi”.

Ciolacu, mesaj pentru „evazioniști”: „Voi veni peste voi”

În tot acest context, șeful Guvernului – aflat, totodată, în fotoliul de președinte al PSD – a transmis un mesaj dur pentru „evazioniști”.

„Am însă un mesaj pentru evazioniștii care au profitat de această discuție din spațiul public: voi veni peste voi! Voi veni și vă voi scoate din vămi, vă voi scoate din birourile instituțiilor statului, vă voi scoate de peste tot! Așa cum am început războiul cu cei care distrug viețile oamenilor cu păcănelele, nici voi nu veți scăpa!”, a transmis Marcel Ciolacu în finalul postării de pe rețeaua de socializare.

author avatar
Andrei Coman
778 afisari

13 COMENTARII

  1. Fas!! Germania olanda si altii de ce nu au ba plafon ??? Ce retailuri detin piata romaneasca si se optimizeaza adica fura cu acte ???

  2. Ciolacu , ti-a spus atata lume , nu poti pedepsi marea majoritate a oamenilor pentru ca , cativa incalca legea . punct .vorba lui Badea , ma doare-n cot de evazionisti daca imi limitezi mie drepturile si libertatile , nu mai tine vrajeala asta a la 9/ 11 sept cu turnuri gemene ,cu tot felul de pretexte sa luati din libertatile oamenilor .,atunci cu teroristii acum cu evazionistii .

  3. Propunerea era de la ANAF?
    ANAF sa iasa din birouri, sa isi castige banii aia pentru care fac greva.
    Sa se duca in control la adevaratii evazionisti: puncte de recoltare fier vechi, engros uri, cei care fac din inchirieri si vanzari imobile o meserie, comisionul de mii de euro niciodata nu se raporteaza, cei care au vile si masini de lux si nici o zi de munca, farmaciile care isi deachid puncte de lucru la fiecare colt de bloc, macar sa compare cat platesc ei chiria, utilitatile si salariile cu incasarile, cata oxicodona vand, cei care exploateaza resursele subsolurilor tarii , se imbogatesc dar declara pierderi la fisc, etc…

  4. Cei mai mari evazionisti sunt amaratii care lucreaza pe salariul minim, ca de cocalari nu se atinge nimeni. O babuta care i-a pensia in mana si care habar nu are ce e un laptop ce naiba face? Ce face un magazin satesc care nu are internet si semnal mobil in zona? Ce fac eu daca pica reteau bancara si nu am bani cash? Ciolacule mai bine ai lua urma banilor prietenului tau Omar Hayssam

  5. ” Cu două excepții: plafonul de casă va fi de 50.000 de lei, ”
    La un magazin mare gen Doberman, daca vin 5 clienti cu cumparaturi de 10.000 de lei in ziua respectiva pe la ora 9:00, inseamna ca la ora 10:00 magazinul trebuie sa inchida pentru ca si-a atins plafonul maxim de casa de 50.000 de lei in ziua respectiva.

  6. Minciuna!
    Pentru persoanele fizice nu trebuie sa existe niciun „plafon”.

    Apropo de teorii ale conspirației, duminică dimineata, într-un mare centru comercial din București toate bancomatele erau goale. Pura intamplare

    • Si? Doar „necajitii” care trebuie sa faca cumparaturi de doar 5000 lei/zi oricum nu au cont bancar, cu atat mai putin card, pe care nu-l folosesc pt ca e produs al ocultei globaliste (Schwaab se ocupa personal de cele pt Romania), deci nu aveau cum sa stoarca bancomatele.

  7. s-a enervat Ciolacu , extraordinar ! ai sa te duci peste multinationalele cu profit zero de ani de zile dar care nu pleaca cum ar fi normal ?mincinosule si actor fara talent !

  8. Gargara ! Scoate una, lasa alta. Ia scoate tu tot ca nu ai in spate nici o lege, poporul nu te-a ales pt asa ceva! Altfel sa vezi cum vin oamenii peste voi ! Legitima aparare !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger