AcasăPoliticaCiolacu, anunț de ultimă oră: „Prioritatea unu este această ordonanță și trebuie...

Ciolacu, anunț de ultimă oră: „Prioritatea unu este această ordonanță și trebuie introdusă în ședința de Guvern” – VIDEO

Ciolacu, anunț de ultimă oră: „Prioritatea unu este această ordonanță și trebuie introdusă în ședința de Guvern” - VIDEO

Liderul PSD a dat un semnal cu privire la o ordonanță ce ar putea să ajungă pe masa Executivului zilele următoare.

Ordonanță ce vizează prețurile la materialele de construcție. Și pe care Marcel Ciolacu o consideră a fi prioritară.

„Cea mai importantă ordonanță în acest moment este ordonanța cu prețurile la materialele de construcție. Toată România este blocată la investiții din cauza acestor scumpiri la materiale de construcții, care nu este datorată vreunei guvernări, ci unui război tembel în Ucraina. Părerea mea – prioritatea unu este această ordonanță și trebuie introdusă în ședința de Guvern”, a declarat Marcel Ciolacu, marți, 5 aprilie.

„Eu sper ca această săptămână să primească toate avizele”, a mai spus liderul PSD, aflat la Parlament.

Ședință importantă a Coaliției de guvernare

Declarațiile lui Ciolacu au fost făcute până să înceapă ședința de Coaliție, la ora 13.

Întrunire în cadrul căreia urmează să se discute o serie de propuneri „pentru combaterea creșterii prețurilor la alimente și carburanți” –  măsuri la care a făcut referire, în cursul dimineții de marți, social-democrata Gabriela Firea, aflată în fruntea Ministerului Familiei, în Executivul Ciucă – VEZI AICI.

563 afisari

5 COMENTARII

  1. Cum au ajuns astia doar sa carpeasca pe ici colo au distrus tot lantul economic au distrus cu buna stiinta pt intetesele strainilor.Romania nu mai produce nimic iar cu scumpirile din pix la enetgie si carburant ruineaza si viata oamenilor pur si simplu ii aduc la mizerie.Asa sa va ajute si voua Dumnezeu cat bine ati facut.

  2. Astia ori sunt prosti, ori ne cred pe noi prosti. Cum adica a crescut pretul la materialele de constructii din cauza razboiului din Ucraina ?! La fel cu preturile la energie, gaze si combustibili, de parca economia mondiala graviteaza in jurul Ucrainei ! Singurele castigatoare certe din acest razboi Rusia-Ucraina sunt SUA. Daca marile puteri occidentale dorm pe ele, de ce nu si noi !

  3. Ați blocat Romania economic și social.De ce ați respins la vot legea subminării economiei naționale?Credeți că nu veți răspunde pentru trădare de țară?

  4. Trădători de neam și țară,
    Vine secerișu-n vară,
    Spice țepene, uscate,
    Le vom balota pe toate.

    Căci mănată-i holda noastră,
    Nici la șoareci să n-o dai,
    Ii vom pune foc pe câmpuri,
    Să nu mai rămână pai!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger