AcasăPoliticaCiolacu, anunț de ultimă oră pe tema moțiunii de cenzură. Când va...

Ciolacu, anunț de ultimă oră pe tema moțiunii de cenzură. Când va face PSD-ul, până la urmă, acest pas – VIDEO

Ciolacu, anunț de ultimă oră pe tema moțiunii de cenzură. Când va face PSD-ul acest pas - VIDEO

Până de curând, se știa că ar fi două variante luate în calcul de PSD în privința moțiunii de cenzură pe care au susținut că au de gând să o inițieze după ce se vor relua lucrările Legislativului – înainte sau după Congresul PNL din 25 septembrie.

Mai nou, liderul PSD a anunțat o decizie luată, din câte a precizat Marcel Ciolacu însuși, cu unanimitate de voturi, la nivelul conducerii formațiunii politice.

Social-democrații au fost în ședință, luni, la mare, la Neptun. Iar la finele întrunirii Consiliului Politic Național, liderul principalei formațiuni de opoziție a dezvăluit care e noul plan în privința intenției PSD-ului de a depune o moțiune de cenzură la adresa Executivului Cîțu, odată ce va începe noua sesiune parlamentară, în septembrie.

Vom depune moțiunea de cenzură în momentul în care vom avea cele 234 de voturi necesare să treacă această moțiune”, a anunțat Ciolacu, înainte de a preciza că la momentul de față sunt 204 voturi la nivelul opoziției.

Nu spectacol politic

Un Guvern nu poate să cadă decât printr-o moțiune de cenzură în Parlament sau milioanele de români să iasă pe stradă și să ceară demisia acestui Guvern. Nu există altă cale a unui stat membru în UE”, a mai fost auzit spunând liderul PSD.

Rămâne, așadar, de văzut când anume se va întâmpla acest lucru. ”Nu vrem să depunem o moțiune de dragul de a depune o moțiune și de a face un spectacol politic în jurul acestei moțiuni”, a mai declarat Ciolacu.

189 afisari

6 COMENTARII

  1. Eu zica guvernul o sa cada in primavara cel mai devreme in Ianuar sau cel mai tarziu in April. Asa ca Psd sa se pregateasca deoarece restrictiile covid, scumpirile energetice cat si lipsurile de apa calda si caldura in capitala dar sibalte scumpiri cat si miscarile si protestele sindicale si sociale, vor accelera ori demiterea- ori schimbarea majoritatii sau alegeri anticipate prin demisia prezidentiala.

  2. Depuneti o și voi acum până la congres că Orban sa de-a jos guv după care să rămână la cârma PNL așa fără efort!!!

  3. Ciolacu, grindeanu ,dîncu, firea , actualul PSD sînt marionetele PNL,j ohannes, +serviciile antiromânești, nu vor face nimic pt. poporul român, cum n-au facut nimic de cînd au intrat în parlament din 2020! Sînt slugi ale actualei puteri efectiv!

  4. Gargaragiul Ciolacu. Doar atat are voie, sa spuna baliverne. Cand or avea 234 de voturi. Adica? La calendele grecesti.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger