AcasăPoliticaCiolacu, anunț de ultimă oră, înaintea unei noi întâlniri PSD-PNL. A vorbit...

Ciolacu, anunț de ultimă oră, înaintea unei noi întâlniri PSD-PNL. A vorbit despre propunerea de premier: „Sunt convins că…” – VIDEO

Ciolacu, anunț de ultimă oră, înaintea unei noi întâlniri PSD-PNLCiolacu, anunț de ultimă oră, înaintea unei noi întâlniri PSD-PNL. A vorbit despre propunerea de premier - VIDEO

Continuă discuțiile dintre PSD și PNL, de această dată în cursul acestei a doua zi din săptămână.

Marcel Ciolacu a anunțat, în dimineața zilei de marți, 16 noiembrie, că la ora 13 urmează să aibă loc o întrevedere, la Parlament, cu liberalii, cu reprezentanții UDMR și ai minorităților, pe tema programului de guvernare.

„Continuăm programul de guvernare. Astăzi (marți-n.n), sper ca împreună cu ceilalți să terminăm programul de guvernare”, a declarat Ciolacu.

Întrebat dacă la președinte, la Cotroceni, se va merge cu mai multe variante de premier sau cu o singură propunere pentru această funcție, din partea celor trei formațiuni, liderul social-democraților s-a declarat „ferm convins” că PSD va merge cu o propunere de prim-ministru.

„Vom vedea ce o să rezulte din negocierile politice, după ce terminăm programul de guvernare pe urmă să avem negocierile politice. (…) Momentan, PSD nu a făcut o nominalizare pentru prim-ministru, dar sunt convins că va face acest lucru”, a susținut Ciolacu, marți dimineață, aflat la sediul PSD.

Mai-marii PSD, în ședință

În cursul zilei de luni, 15 noiembrie, social-democrații au fost în ședință. A fost vorba despre o întrunire a Consiliului Politic Național al PSD-ului, la finele căreia senatorul Radu Oprea, purtătorul de cuvânt al formațiunii a anunțat câteva concluzii.

„Discuţiile de astăzi (luni-n.n) au fost axate pe prezentarea stadiului negocierilor şi, în special, pe stadiul negocierilor pentru programul de guvernare.

După cum ştiţi, ele sunt finalizate într-o proporţie de peste 90%, majoritatea capitolelor fiind încheiate în principiu. Rămân trei excepţii şi rămân deschise discuţiile pe capitolul Muncă, pe capitolul Fiscal şi pe capitolul Justiţie”, din câte a declarat Oprea, în fața presei.

344 afisari

3 COMENTARII

  1. PSD sa isi astepte rândul. Premier trebuie sa fie Florin Cîțu , presedintele PNL, politician cu valoare si putere.

  2. Dupa ce sistemul l-a bagat pe Dragnea la bulau,ca din senin a fost pus in fruntea bucatelor pralea Ciocolacu.De la asta asteptati mantuirea?Poate daca aveti pe acasa ceva fer si cupra.

  3. Din ședința în ședința, din mimare in mimare, din sminteala in sminteala spre mizeria finala. Ii doare in fund de popor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger