AcasăPoliticaCiolacu, anunț de ultimă oră despre buget, înaintea ședinței coaliției: „Sunt două...

Ciolacu, anunț de ultimă oră despre buget, înaintea ședinței coaliției: „Sunt două variante puse în discuție” – VIDEO

Ciolacu, anunț de ultimă oră despre buget, înaintea ședinței coaliției: „Sunt două variante puse în discuție” - VIDEOCiolacu, anunț de ultimă oră despre buget, înaintea ședinței coaliției: „Sunt două variante puse în discuție” - VIDEO (sursa foto: Facebook/Marcel Ciolacu)

Liderul PSD aflat în fruntea Camerei Deputaților a făcut referire, în prima zi a acestei săptămâni la proiectul de buget pe anul viitor. Totul, în contextul în care urmează să aibă loc discuții la nivel de coaliție, pe această temă.

„În acest moment domnul ministru al Finanțelor am înțeles că a strâns toate solicitările de la ministere și încercăm în ședința de coaliție de azi (luni-n.n), dacă nu, o să mai facem încă una și mâine, și poimâine, și sperăm să finalizăm acest buget până pe data de 24 (decembrie-n.n).

Sunt două variante puse în discuție: ori până în 24 decembrie dacă se finalizează absolut totul, inclusiv cu fondurile europene, ori la sfârșitul lui ianuarie, în sesiune extraordinară”, a declarat Marcel Ciolacu, luni, 13 decembrie, de la sediul PSD.

Cîțu: Nu la coaliţie se face bugetul

Tot în cursul acestei prime zile din săptămână și fostul premier Cîțu, aflat la Parlament, a făcut referire la proiectul de buget, ținând să sublinieze că acesta nu se face la coaliție.

„Nu am discutat cu ministrul Finanţelor. Așteptăm bugetul în coaliţie, după aceea o să vedem care este calendarul propus de Guvern. Să știți că nu la coaliţie se face bugetul. La coaliţie vom discuta din punct de vedere politic, ne interesează să nu fie depăşiţi indicatorii macro deja agreaţi. Detaliile, așa cum vom construi bugetul, depind foarte mult de ministrul Finanțelor, de premier, acolo sunt prioritățile. Pe noi ne interesează să fie finanţate proiecte deja începute”, a punctat Florin Cîţu, luni, la Parlament.

Coaliția de guvernare urmează să aibă o ședință în cursul după-amiezii de luni, pentru a discuta pe marginea bugetului pe anul viitor, ministrul Finanțelor fiind așteptat să prezinte o schiță a acestui proiect.

278 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger