AcasăPoliticaCiolacu, anunț de ultimă oră: „Atât ar fi plătit în plus milioane...

Ciolacu, anunț de ultimă oră: „Atât ar fi plătit în plus milioane de familii dacă nu am fi plafonat prețurile!”

sursa foto: Facebook/Marcel Ciolacu

Măsurile esenţiale impuse de PSD la guvernare privind plafonarea preţurilor la energie, gaze şi alimentele de bază au reprezentat „un sprijin vital” pentru gospodăriile românilor în ultimii doi ani – transmite premierul Marcel Ciolacu.

Ciolacu se raportează la concluziile unui studiu realizat de fundaţia Friedrich-Ebert-Stiftung România.

Ciolacu: „Au reprezentat un sprijin vital pentru gospodăriile românilor”

„Peste 1.100 de lei în fiecare lună! Atât ar fi plătit în plus milioane de familii dacă nu am fi plafonat prețurile la energie, gaze și alimentele de bază!

Aceste măsuri esențiale impuse de PSD la guvernare au reprezentat un sprijin vital pentru gospodăriile românilor în ultimii doi ani, aceasta este concluzia unui studiu realizat de fundația Friedrich-Ebert-Stiftung România.

Datele arată că prin plafonarea prețurilor la energie, gaze și alimente, costurile cu bunurile și serviciile necesare unui trai decent, pentru o familie cu doi copii au scăzut cu 11%. Este încă o confirmare clară a faptului că am acționat corect și am apărat nivelul de trai al populației și în special al celor cu venituri reduse”, a transmis Ciolacu, pe pagina sa de Facebook, într-un mesaj postat luni 26 februarie.

Ciolacu: „Știu că marii apărători ai pieței libere vor vărsa din nou lacrimi amare”

Premierul – și, totodată, liderul PSD – subliniază că în perioadele de criză rolul statului este să intervină în apărarea celor mulţi. „Știu că marii apărători ai pieței libere vor vărsa din nou lacrimi amare, dar cred cu tărie în continuare că, în perioadele de criză, rolul statului este să intervină în apărarea celor mulți!”, a mai transmis Ciolacu în postarea de luni.

Un studiu despre Reglementarea prețurilor la energie și unele alimente de către Guvern a condus la o reducere, în medie, cu 11% a costurilor cu bunurile și serviciile necesare unui trai decent, pentru o familie cu doi copii, respectiv cu 1118 lei/lună, se arată în studiul lansat astăzi de fundația Friedrich-Ebert-Stiftung România.

Studiul la care face referire Marcel Ciolacu poate fi accesat aici: https://library.fes.de/pdf-files/bueros/bukarest/21029.pdf

author avatar
Andrei Coman
293 afisari

6 COMENTARII

  1. Vorbeste la prosti , s-au inteles cu furnizorii sa creasca de zece ori pretul , apoi l-au plafonat , diferenta o platim tot noi direct in buzanarele smecherilor !

  2. Sa…. tu.Piata e libera gogule in democatie in rest bla ,bla doar daca faci legi care sa le puna bariere.Adica sa nu ne fure legalizat.

  3. A plafonat pretul la alimente, dar la celelalte produse (exemplu: detergentii, medicamentele) aproape s-au dublat. Deci nu am facut nicio economie.

  4. a cerut posacilor psdistisa NU inceteze cu ladele prostesti ,,ce mule poti face cu100 lei. de cateva zile asta debiteza CRETINISME ,ca de alceva NU ESTE CAPABIL ! ABIA la 38 anisori petrecuti printre tarabe a fost trecut pe lista cu ,,bac,, care sa i se dea si acestui MILOG !SIKTIR PSD+PNL!

  5. Ciolacule, lasă ba propaganda asta de 2 bani, propaganda ta nu tine de foame. DACA ai plafonat ceva, s au marit alte 100

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger