AcasăPoliticaCiolacu, anunț de ultim moment privind plata salariilor din Sănătate: „Rectificarea bugetară...

Ciolacu, anunț de ultim moment privind plata salariilor din Sănătate: „Rectificarea bugetară va fi o prioritate” – VIDEO

Ciolacu, anunț de ultim moment privind plata salariilor din Sănătate: „Rectificarea bugetară va fi o prioritate” - VIDEOCiolacu, anunț de ultim moment privind plata salariilor din Sănătate: „Rectificarea bugetară va fi o prioritate” - VIDEO

În contextul în care a subliniat, pe fondul discuțiilor avute de social-democrați cu liberalii, că își menține părerea că „săptămâna viitoare vom avea Guvern”, liderul PSD a făcut referire la rectificarea bugetară, considerată a fi o prioritate. Mai mult, Marcel Ciolacu a dat asigurări că lefurile din Sănătate vor fi plătite la timp.

„Rectificarea bugetară va fi o prioritate, după cum bine știm, cu problemele de la sănătate. (…) Este prima prioritate, sunt ferm convins că se vor plăti aceste salarii”, a declarat Ciolacu, joi, 18 noiembrie, de la sediul PSD.

„Salariile se vor da la timp în Sănătate”, a susținut, cu subiect și predicat, Marcel Ciolacu.

Ce spusese ministrul Sănătății

Asigurările date de la vârful PSD-ului vin după ce recent Cseke Attila semnalase un aspect important cu privire la salariile din Sănătate, în decembrie.

Miercuri seară, ministrul interimar al Sănătății anunțase că sunt 74.000 de angajați în sistemul bugetar de Sănătate care trebuie să primească salariul pornind de la MS. „Pentru luna decembrie, care înseamnă salariu pentru munca desfășurată în luna noiembrie, nu avem asigurată această sumă. Soluțiile pot fi găsite, resurse financiare am înțeles de la Ministerul de Finanțe că există, trebuie găsită soluția legală, juridică, prin care acest lucru se rezolvă”, a declarat Cseke Attila, la Digi24.

Conform precizărilor oficialului guvernamental, e vorba inclusiv de personal de la unitățile de primiri urgențe, dar și de cel de la DSP-uri, de la serviciile de Ambulanță.

„Eu am această speranță că lucrurile se vor rezolva. (…) Se lucrează la mai multe ipoteze. Cea mai ușoară soluție, la îndemână, este, după momentul formării Guvernului, printr-o rectificare bugetară”, a mai precizat Cseke Attila.

88 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger