AcasăPoliticaCiolacu, anunț de ultim moment pe tema compensării facturilor la energie: „Mai...

Ciolacu, anunț de ultim moment pe tema compensării facturilor la energie: „Mai mult ca sigur” – VIDEO

Ciolacu, anunț de ultim moment pe tema compensării facturilor la energie: „Mai mult ca sigur” - VIDEO (foto: Facebook)

Românii continuă să fie preocupați de situația facturilor la utilități, în principal la energia electrică, în contextul scumpirilor din ultima perioadă.

Liderul PSD a venit cu o veste menită să îi mai liniștească pe românii care se gândesc deja la ce se va întâmpla cu facturile după ce se termină perioada de compensare a prețurilor la energie electrică.

Ce vești le dă Ciolacu românilor

Politicianul aflat la șefia formațiunii social-democrate a declarat că „este foarte posibil ca aceste măsuri să se prelungească”.

„Mai mult ca sigur vă spun că cel puţin în zona de compensare la energie electrică, dacă nu am avut tăria să facem reglementarea prețurilor în energie, categoric că se vor prelungi”, a susținut Marcel Ciolacu, joi seară, la Antena 3.

Care crede că e suma necesară pentru un trai decent în România

Întrebat care ar fi suma necesară unui om pentru a trăi decent în România, Ciolacu s-a referit la venitul per familie. Iar suma ar fi de 3.000 de lei, din câte a sunat răspunsul liderului formațiunii social-democrate.

„Cred că o familie ar trebui să aibă un venit împreună peste 3.000 de lei, în acest moment. Minimum de supraviețuire. Ce este cel mai grav e că noi suntem penultimul stat la riscul de sărăcie, mi se pare că în jur de 36%”, a susținut Ciolacu.

Declarațiile făcute de liderul social-democraților au venit la câteva ore după ce PSD-ul a prezentat, în cadrul unui eveniment desfășurat la Parlament, bilanțul primelor 6 luni de guvernare. Miniștrii PSD au dat detalii cu privire la măsurile implementate în lunile de când fac parte din Executivul Ciucă.

author avatar
Andrei Coman
384 afisari

6 COMENTARII

  1. Asta iar baga de-o abureala la romani! Realizari PSD PNL,USR UDMR: inflatie in crestere spre dezastru,gaz si electricitate cu preturi ca la aur, asigurai,taxe si impozite,amenzi .alimente,masti,vaccinuri,etc.etc.Ca pe vremea dintre razboaie la opinca,bordeie tablite ,iobagie si condeie

  2. ZDRENTELE PRESEI CE SCHINGIUESC LIMBA ROMANA , ESCROCII CU SUTE DE CONTURI POSTACI LIMBISTI DE MARE CALITATE SI PUPIN CURISTI EMERITI , SUNT ZILNIC LA COMENTARII PE SITE-ul IDIOTILOR HARNICI ziare.com .
    LAUDE , OSANALE SI OMAGII LA FIECARE ARTICOL DESTNAT POLITICIENILOR DIN GUVERN SI CONDUCATORULUI SUPREM CURG PE BANDA RULANTA ,
    SARLATANISMUL DE PE ZOAIE.COM NU SE DEZMINTE

    HAI CU PROPAGANDA MINCINOASA PE ziarele ZIARE.COM zis si ZOAIE.COM

  3. Tuzzz’ dummnezeii maa-tii tagane borat ! Banditilor , DE CE ati suspendat plafonarea la gaz? Pe aprilie ne-ati rrupt cu facturile pt ca afost rece toata luna! De acum ne fteti cum vreti voi ca tre sa iasa TVA-ul gras pentru salarii si pensii speceale! Sa nu credti ca puteti frauda la alegeri cat n-o sa va mai voteze nici 1 % din prostime.

  4. Prostului āstuia, tot timpul, i se pare, nu vine si el cu ceva concret, el se dā cult la cap dar e praf. România a avut, totusi, cândva, si demnitari patrioti, versati si cu multā stiinta de carte. Ce arātāri, pe mîna a ce mai panarame a încāput România, mā, frate!

  5. Ciolacu este un impostor, la fel ca și dulapul Werner, sau folosit de naivitatea multor români, care sau uitat în gura lor, ei fiind oamenii sistemului, PSD și PNL sunt doua partide antiromâne prin ceea ce fac pt țară și cetățean, în mod normal dacă nu se va frauda la următoarele alegeți aceste doua ciume nu ar lua nici 10%

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger