AcasăPoliticaCiolacu, anunț categoric: „În mai o să fiu prim-ministrul României” - VIDEO

Ciolacu, anunț categoric: „În mai o să fiu prim-ministrul României” – VIDEO

Dacă PSD-ul va considera că e persoana potrivită pentru această funcție, a patra din ierarhia statului, Marcel Ciolacu e gata sa-și asume rolul de prim-ministru, la rotația premierilor, ce ar urma să aibă loc în mai anul viitor.

Cel puțin asta a reieșit din mesajul pe care l-a transmis numărul 1 în cadrul formațiunii social-democrate, miercuri, într-o conferință de presă.

Presa a vrut să afle de la Ciolacu dacă, în primăvară, va trece în locul lui Nicolae Ciucă, actualul premier, știut fiind protocolul agreat cu celelalte formațiuni din cadrul actualei coaliții de guvernare.

„Cătălin Drulă a declarat că nu veți trece în locul domnului…” – a sunat întrebarea unei jurnaliste.

Există, totuși, și un „dacă”

„Și nici pe dânsul nu să-l propun”, a răspuns rapid Ciolacu, referindu-se la politicianul aflat la șefia USR. „În mai o să fiu primul-ministru al României, dacă Partidul Social Democrat va considera că eu sunt persoana potrivită”, a completat Ciolacu.

Întrebarea i-a fost adresată, miercuri, liderului social-democraților după recentele declarații făcute de către șeful USR, Cătălin Drulă. Acesta spus că nu crede că, în mai, PSD-ul și actualul președinte al acestui partid, Marcel Ciolacu, vor prelua guvernarea.

„Cred că la rotativa din mai, PSD-ul şi domnul Ciolacu nu vor prelua guvernarea, acesta este un pariu pe care l-am pus de câteva ori până acum în spațiul public, pentru că este în ADN-ul PSD să fugă de consecinţele propriilor acţiuni, au făcut-o deja de vreo două-trei ori în istoria ciclurilor politice din România, 2019, 2015 şi cred că o vor face şi de această dată, pentru că încearcă să păcălească şi să fugă de consecinţele propriilor acţiuni”, a declarat liderul USR, marţi la RFI.

author avatar
Andrei Coman
440 afisari

8 COMENTARII

  1. chiar asa? serios?
    doar daca nu se razgandeste johanis.
    ca daca se razgandeste werner, sau aia care il tin in lesă… ciuciu prime minister.
    ciolacu, nu degeaba iti spune lumea buna: ciolanis.
    werner e tinut in lesă de americani, iar el va tine in lanț pe voi: maciuk&ciolanis.
    deci nu contează ce zice psd, pentru ca psd a fost dizolvat inaintea pnl.
    asa ca… ciolanis, mergi si canta la alta masa,… little sucker bos.

    • nu apuca ! Fata lui este cenusie , de om inainte de …. judecata de apoi.
      In locul lui , m-as cauta urgent !

  2. O mare pw-ula de cal o sa fii, bai tzi-gan-ule de ciorlaku 🙂 Nu o sa apuci tu sa faci nimic, bai tzi-gano-kule de Bukale, fiindca vine razboiul si pe la voi, pe acolo, prin jungla urbana, sa vezi tu atunci batai cu pietre intre zeii, adica cim-pan-zeii din sud-ani-stanul mioritic 🙂 Ha ha ha 🙂 Vine foametea, bai ametitule ord-inar, prin Occidentul acela ateu, decadent si kurkubeist e aproape razboi civil deja, ca nu poti intra in anumite cartiere noaptea prin Berlin, Paris, Marseille, Malmo, Leeds, iar tzi-ganul de la BUkale viseaza cio-ara de pe gard 🙂

  3. de abia te tii pe picioare speriatule , marioneta ce esti , papusa invartita cu cheia de securitate

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger