AcasăPoliticaCiolacu, ameninţări către Simion: "S-ar putea să spun adevărurile despre dvs". Liderul...

Ciolacu, ameninţări către Simion: „S-ar putea să spun adevărurile despre dvs”. Liderul AUR: „Că tata a căzut în patima alcoolului?”

George-Simion Marcel-CiolacuCondiţii de "AUR". George Simion i-a spus lui Marcel Ciolacu ce criterii trebuie să bifeze ca să-i voteze moţiunea de cenzură

Marcel Ciolacu şi George Simion au ajuns să se certe prin emisiunile TV. Nu direct, ci din diferite studiouri. Prim-ministrul i-a transmis liderului AUR că ar urma să spună câteva „adevăruri” despre rivalul său politic.

Simion n-a mai aşteptat că preşedintele PSD să vină cu vreo dezvăluire, ci a zis chiar el: „Ce vrea să spună, că tata a căzut în patima alcoolului?”.

Ameninţarea lui Marcel Ciolacu

Premierul l-a întrebat pe liderul partidului AUR, George Simion, cât timp va mai spune ”neadevăruri despre familia lui” pentru că s-ar putea să spună la rândul său ”adevăruri despre dumneavoastră”.

Domnule George Simion, cât timp mai doriți să spuneți neadevăruri despre mine și despre familia mea pentru că s-ar putea să mă decid și eu să spun adevărurile despre dumneavoastră?”, a fost întrebarea adresată de premierul Marcel Ciolacu la Digi24.

George Simion nu se ruşinează cu tatăl său

George Simion a răspuns amintind de un viciu al tatălui său și spunând că nu are cu ce să se rușineze și că îl roagă pe premier ”să aibă curaj, să iasă în față” și să spună la ce s-a referit.

Este halucinant. Domnul pe care l-am văzut mai devreme este premierul României? Pentru că tocmai a părut că lansează o amenințare, un șantaj. Nu mă interesează familia domnului Ciolacu, am văzut că unii jurnaliști se ocupă de apropiații domnului Ciolacu.

Nu mă interesează persoana domnului Ciolacu. Îl rog pe premierul Marcel Ciolacu să iasă mâine într-o conferință de presă, să-și facă curaj măcar de data asta și să spună absolut tot ce știe de familia mea.

Ce vrea să spună, că tata a căzut în patima alcoolului și e dependent de alcool? Nu-mi dau seama, nu am nimic legat de tata de care să mă rușinez și-l văd pe premierul României că va spune adevărul despre familia mea.

Tata are această problemă, dar eu nu cred că m-am legat de familia domnului Ciolacu. Se pare că domnul Marcel Ciolacu are niște adevăruri despre mine. Îl rog să nu tacă, să iasă în față”, a declarat George Simion pentru sursa amintită.

author avatar
Andrei Ștefan