AcasăPoliticaCiolacu amenință PNL: „Să fie clar, ieșim de la guvernare!” Ce vor...

Ciolacu amenință PNL: „Să fie clar, ieșim de la guvernare!” Ce vor să facă social-democrații, toți românii vor fi afectați!

Marcel CiolacuCiolacu amenință PNL: „Să fie clar, ieșim de la guvernare!” Ce vor să facă social-democrații, toți românii vor fi afectați!

Mesajele dintre partenerii din coaliția de guvernare sunt din ce în ce mai directe și mai tranșante. Dovadă și afirmația făcută, duminică seara, de liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Social-democratul l-a anunţat din nou pe președintele PNL, Florin Cîţu, că, în cazul în care PSD iese de la guvernare, vor fi alegeri anticipate.

„În anunț oficial pe domnnul Cîțu…”

„Avem două concepţii diferite, chiar despre lume şi viaţă. Sunt şi probleme de fond, dar domnul Cîţu ar trebui să recunoască că dacă PSD nu intra la guvernare nu ştiu cum ar fi arătat acum România”, a spus Ciolacu.

Îl anunţ acum oficial pe domnul Cîţu, dacă PSD iese de la guvernare, vom avea alegeri anticipate. Nu cred că România îşi permite să aibă acum alegeri anticipate” – Marcel Ciolacu.

Mai sunt trei ani până la alegeri. Nu este vorba de o armă. Eu am vrut să fiu foarte clar înţeles şi de către domnul Cîţu şi de către telespectatorii dvs că nu mai există – în moment ce ai încercat să faci guvern cu USR şi nu ai reuşit, a intrat apoi PSD la guvernare şi vedem miniştrii PSD ce fac”, a afirmat Marcel Ciolacu, la Antena 3.

Ciolacu vrea soluții pentru stabilizarea prețului la energie

Preşedintele PSD spunea, în urmă cu câteva zile, că partidele de la guvernare ar trebui să nu mai vorbească despre ruperea coaliţiei şi despre mici certuri, în condiţiile în care au „atâtea crize la uşă”.

Liderul PSD a adăugat că e necesară găsirea unei soluţii prin care să fie stabilizat preţul la energie.

„E momentul pentru toţi să găsim soluţia cea mai bună pentru a stabiliza preţul la energie. În România preţul la energie e mai mare decât în Germania, nu putem compara cele două lucruri. Am avut o liberalizare haotică, imprevizibilă, nesustenabilă”, a mai spus social-democratul.

author avatar
Andreea Vlad
730 afisari

5 COMENTARII

  1. Romania e condusa de servicii care conduc inclusiv sefii de partide.Tot ce vedem in polituca sunt minciuni si circ,in spatele scenei e puterea.Putem sa facem anticipate dar nu va fi mare diferenta

  2. iar a inceput penibilul asta sa joace teatru , si sa acopere intelegerea pe care o are cu pnl pentru distrugerea Romaniei .asta inseamna sa fii partid frecventabil si prizabil la bruxeles , asa cum spunea mereu johanis ca nu intelege psd . de cand a venit aceasta conducere securisto-sorosista cu ciolacu si grindeanu , psd a ajuns aceiasi zdreanta umila ca si pnl si usr in fata intereselor straine . psd se duce de pamant in sondaje si vrea sa se retraga in opozitie sa se victimizeze , singurul lucru care stie sa-l faca .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger