AcasăPoliticaCiolacu amenință iar cu greva parlamentară: E mult prea multă îngâmfare -...

Ciolacu amenință iar cu greva parlamentară: E mult prea multă îngâmfare – VIDEO

Ciolacu amenință iar cu greva parlamentară: E mult prea multă îngâmfare - VIDEO

Nemulțumit de faptul că Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) încă nu a fost prezentat Legislativului, Marcel Ciolacu a anunțat ce are de gând să facă, dacă Guvernul nu va face un astfel de pas.

”Dacă nu vor veni cu Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă să-l prezinte în Parlament, PSD, am să propun colegilor mei, să intrăm în grevă parlamentară, mai exact vom fi în Parlament, la grupurile parlamentare, vom participa la comisii, nu vom mai participa la plen.

Iar domnul Iohannis să gestioneze Guvernul său și Parlamentul său fără opoziţie în plenul Parlamentului”, a declarat Marcel Ciolacu, joi seară, la Antena 3.

Ciolacu: E mult prea multă îngâmfare

Liderul social-democraților a explicat, în linii mari, și ce ar presupune un astfel de demers pe care spune că are de gând să îl propună colegilor săi din conducerea partidului. Și a dat exemplul altor state care au prezentat proiectul în cauză în cadrul Legislativului.

”Nu vom participa la votul final, nu mai participăm la voturile din Parlament. (…) La primul BPN voi propune colegilor mei acest lucru. E mult prea multă îngâmfare. Am aşteptat, sunt ultimele opt zile, deci nu poţi să mergi să depui Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă fără să vii să… adică nemţii sunt tâmpiţi, francezii sunt tâmpiţi, belgienii sunt tâmpiţi, olandezii sunt tâmpiţi, italienii sunt tâmpiţi, numai noi românii suntem deştepţi – polonezii l-au prezentat, bulgarii l-au prezentat în Parlament (…) numai România, domne, nu”, a mai susținut Ciolacu.

De altfel, liderul PSD ieșise la rampă cu o astfel de variantă încă de zilele trecute, la acel moment fără legătură cu PNRR-ul, ci doar cu nemulțumiri legate de modul în care guvernează Coaliția. Citiți mai multe AICI.

Ce spusese, recent, premierul Cîțu

În cursul zilei precedente, premierul fusese întrebat, într-o conferință de presă, la Palatul Victoria, despre situația PNRR-ului: ”Înțelegem că Planul Național de Redresare și Reziliență ar trebui să sufere modificări pentru a putea fi aprobat de către Comisia Europeană. Proiectele pentru irigații, dar și proiectele pentru infrastructură nu ar fi acceptate de către Comisie. Dacă puteți să ne spuneți cum va arăta și ce se va întâmpla cu aceste proiecte?

Florin Cîţu: Ministrul Investițiilor şi Proiectelor Europene a fost săptămâna trecută acolo. Există o negociere. Noi am prezentat un plan, Comisia Europeană a venit cu comentarii, noi revenim. Nu aș spune că a refuzat ceva Comisia Europeană, pentru că nu este adevărat, nu are cum să se întâmple acest lucru. Cred că este vorba de ”fine tuning”, de a remodela ceea ce avem noi în Planul de Redresare şi Reziliență pentru a intra exact în tiparele pe care le ia în calcul Comisia Europeană. Nu văd aici nicio problemă”.

138 afisari

2 COMENTARII

  1. Are ciolacu o gîndireeee…Greva? pai de aia te-au ales ba românii? sa faci greva?.Alta pozitie de -a lu ciolacu.Cînd la renumaratoare vot a SIIJ din sect.lu Tudorache/clothilde au ieșit la nr. ca Tudorache are mai multe voturi și deci prin urmare trebuie investit ca primar ca a fost fraudă,ciolacu zice ca tre referendum daca vor bucureștenii sa mai voteze,in loc sa zica ca a cistigat al lor psdistul Tudorache! Și imediat trebuie investit in functia de primar de sector! Cum o fi ajuns ciolacu asta președintele PSD cel mai mare partid din țara și Europa social democrat??Cind are mari probleme de logica ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger