AcasăPoliticaCiolacu amenință cu demisia, dacă PNL nu susține pachetul de măsuri fiscale:...

Ciolacu amenință cu demisia, dacă PNL nu susține pachetul de măsuri fiscale: „Am și eu răbdarea mea”

sursa foto: Facebook/Marcel Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a lăsat să se înțeleagă că e gata să demisioneze din funcția de prim-ministru dacă liberalii nu susțin pachetul de măsuri fiscale și de reformă a statului. Situație în care s-ar ajunge la anticipate.

Șeful Guvernului și al PSD-ului spune că joacă „cu mandatul pe masă”. „E posibil să pierd niște voturi, îmi asum, voi explica și în partid. Dar acasă, când mă uit în oglindă, știu că am făcut ce e corect pentru România, țara în care crește copilul meu”, a declarat Marcel Ciolacu, luni seară, în cadrul unei emisiuni de la Aleph News.

Ciolacu: „Am și eu răbdarea mea”

„Dacă liberalii nu înțeleg situația și ce e în joc, eu îmi pun mandatul pe masă și mergem la alegeri. Am și eu răbdarea mea. Jocul e peste capul lui Ciolacu și al lui Ciucă, ce se joacă în acest moment regional”, a spus Ciolacu, potrivit realitatea.net.

„Eu nu îmi permit să pierd aderarea la OCDE. Îmi asum măsurile cap-coadă. România nu își mai poate permite această situație”, a mai spus Ciolacu.

Ciolacu, zilele trecute: „Actul de guvernare este mai important decât păruiala politică”

Declarațiile premierului Ciolacu au venit la doar câteva zile după ce șeful Guvernului și al PSD-ului transmisese, de această dată în scris, un mesaj menit să ajungă la urechile liberalilor. „Actul de guvernare este mai important decât păruiala politică. Un partid responsabil se află la conducerea țării pentru a arăta că este capabil să ia decizii pentru oameni, nu pentru a-și expune în piața publică frustrările politice.

Nu mă voi angaja în niciun fel de conflicte care nu au legătură cu prioritățile cetățenilor. Mă voi lupta doar pentru măsurile care țin de viața oamenilor obișnuiți, de nivelul de trai și de problemele lor de zi cu zi.

Ca premier, am datoria să vin cu soluții concrete la realitățile din țară. Iar realitatea este că au fost făcute împrumuturi foarte mari în anii precedenți, iar pandemia a demonstrat o sete incredibilă pentru risipă. Datoria mea este să echilibrez situația. Lipsa de acțiune și bla bla-ul politic înseamnă, în fapt, blocarea fondurilor europene atât de necesare pentru dezvoltare. Și nu voi permite niciodată așa ceva! Nu fug de răspundere și nici nu caut vinovați în trecut. Românii îi știu mai bine pe vinovați”, scria, zilele trecute, Marcel CIolacu, pe Facebook.

author avatar
Andrei Coman
423 afisari

13 COMENTARII

    • ,,au fost făcute împrumuturi foarte mari în anii precedenți, iar pandemia a demonstrat o sete incredibilă pentru risipă. Datoria mea este să echilibrez situația” – idiotul asta stie ca s-a furat cu toptanul iar acum vrea sa ,,echilibreze” lucrurile stragand surubul pe amarati si pe micile afaceri romanesti, lasand in continuare pe straini sa scoata valuta si resurse naturale din tara! Cand mariti redeventele la bogatiile naturale? Cand plateste OMV cei md ce ne datoreaza? Cand impozitati multinationalele la sursa? Cand eliminati cumulul pensii-salarii la pilosii bugetari? Cand taiati pensiile speciale? Cand impozitati pe superbogati? Cand impozitati pe camatari, pe manelisti, pe importatorii la negru? Atata stiti, sa-i saraciti si mai tare pe amarati, spre ,,beneficiul lor”!

  1. vrajeli pentru fraieri , toti sint intelesi pentru ca toti sint executantii aceluiasi stapan .

  2. Și vine altul ,sunt minim 10 in „pole position” acolo la PSD. Numai că totul e „„prostire ” pentru fraieri că vin curând alegerile. Cam ca și „suferința” pentru respingerea legii cu pensiile speciale.

  3. ciolacu este pe post de mătură in guvern, iar pentru johanis pe post de hârtie igienică, iar psd-ul fiert sub laba masoneriei.
    psd a fost anulat odata cu dragnea, iar ceea ce ne arata ciolacu acum este un circ mincinos.
    ciolacu in guvern este ca o frectie la un picior de lemn. ciolacu este doar o umbra a ceea ce a fost psd si este tolerat la guvern ca momeala pentru unii psdisti mai orgoliosi din tara. pentru ca acestia sa taca pana la alegeri, pentru ca dupa aia vor tacea de tot. peste tot prin ministere, agentii si regii pnl si udmr fac legea. psd nu există.
    asta, pe scurt.

  4. Iata ce inseamna sa ii dai unui prost puterea.Stiam cu totii ca Ciolacu este nepregatit si indiferent pe ce functie il pui nu da randament.Singurul om care s-a speriat de el a fost Viorica care a renuntat la toate functiile numai sa nu mai aiba de a face cu Ciolacu.Mare greseala a facut Yohanes cand ia incredintat functia de premier.Poate asa se apropie mai mult in sondaje pnl de psd.

  5. Alegeri anticipate și vă asigur că banda de mafioți PNL vor dispărea din viață politică…
    Ciucă și Bode arestați, executați public..
    După care demiterea dulapului de la cotroceni…

  6. pai,nea ciolacule ,matale unde erai cand s-au facut imprumuturile alea ?cum vota psd in parlament ?…acum o dai pe economiseala…cu impozite si taxe mari la cetateni…

  7. Ba,daca ai dovezi ca au luat bani pt furat baga i la puscarie si scoate banii nu mai vorbi vorbe.

  8. ciolacu este cel mai slab si mai prost individ care se afla in treaba la conducerea psd si a guvernului de marionete.
    de asta l-au si promovat sef peste tot. se alege praful de cel mai mare partid din România. unde s-a vazut vreodata in ultimii 30 de ani ca psd sa vina cu asemenea masuri economice si fiscale demne de niste tâmpiți…
    din psd social democrat a ajuns psd antiromani si cârpă jegoasa de sters curul ambasadelor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger