AcasăPoliticaCiolacu acuză lăcomia băncilor: „Este intolerabil să crești artificial comisioanele”/Ce anunță pentru...

Ciolacu acuză lăcomia băncilor: „Este intolerabil să crești artificial comisioanele”/Ce anunță pentru săptămâna viitoare

sursa foto: Facebook/Marcel Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu, numărul 1 în cadrul PSD-ului, a transmis un mesaj de ultimă oră. Prin care anunță că săptămâna ce vine va chema la Guvern, pentru o întrevedere – „pe subiectul banilor cash” – specialiștii din Ministerul Finanțelor și Băncii Naționale a României.

„Lăcomia băncilor nu poate fi alimentată din dezbaterea privind banii cash! Este intolerabil să crești artificial comisioanele bancare!”, transmite, vineri, pe Facebook, Marcel Ciolacu.

Discuții decisive la Guvern, săptămâna viitoare

Mai mult, premierul anunță de pe acum că zilele următoare își propune să discute, la Palatul Victoria, cu specialiștii din Ministerul Finanțelor – condus de Marcel Boloș, cu cei ai Băncii Naționale (BNR), dar nu numai – pentru a lua o decizie pe subiectul banilor cash (numerar).

„Voi convoca săptămâna viitoare la Guvern o întâlnire cu specialiștii din Ministerul Finanțelor și BNR, dar și cu reprezentanții micilor întreprinzători, ai băncilor și ai societății civile pentru a lua o decizie pe subiectul banilor cash.

Nu voi renunța niciodată la lupta împotriva evaziunii. Și nu voi renunța să protejez românii de lăcomia unora care vor să facă bani cu orice preț!”, a mai scris Ciolacu pe rețeaua de socializare.

Citiți și:

O mare bancă din ţară îngreunează şi mai tare viaţa românilor, după limitarea cash-ului. Plăţile cu cardul vor fi mai dificile

Dispare cash-ul. Cumpărăturile, doar prin carduri bancare

Mihai Tudose, după ce PSD aproape că a desfiinţat şi a interzis cash-ul, în România: „Nu mă obliga să-mi iau o pâine cu card”

author avatar
Andrei Coman