AcasăPoliticaCiolacu, acid: ”S-a dezumflat domnul Barna, s-a dezumflat revoluţia” - VIDEO

Ciolacu, acid: ”S-a dezumflat domnul Barna, s-a dezumflat revoluţia” – VIDEO

Ciolacu, acid: ”S-a dezumflat domnul Barna, s-a dezumflat revoluţia” - VIDEO

Comentând pe marginea situației de la nivelul Coaliției și a recentelor evoluții în episodul nemulțumirilor generate, la nivelul USR PLUS, de revocarea lui Vlad Voiculescu de la vârful Ministerului Sănătății (MS), liderul principalei formațiuni de opoziție a dat liber ironiilor.

”Între timp s-a dezumflat domnul Barna, s-a dezumflat revoluția. Eu mă bucur că am început să facem o distincție, în primul rând, între Guvernul României și Coaliție.

Coaliția s-a creat la cerința președintelui României de a pune pe niște nimeni în scaune, fără măcar bunul simț elementar – că am văzut că premierul vorbea şi de Constituție, spiritul Constituției – fără măcar să câștige alegerile, dar începem să facem distincție între Coaliție și Guvernul României”, a susținut Marcel Ciolacu, joi seară, la Antena 3.

Ciolacu: Asistăm cu toţii la un circ inacceptabil

Președintele PSD-ului a adus în atenție situația paturilor de Terapie Intensivă, în contextul generat de noul coronavirus. Totodată, a făcut referire și la anunțul venit chiar de la șeful Guvernului, privind refuzul lui Dan Barna, vicepremier în actualul Cabinet, de a prelua interimar prerogativele de ministru al Sănătății, după revocarea lui Vlad Voiculescu de la conducerea MS.

”Asistăm cu toții la un circ inacceptabil, în această perioadă 200 de oameni aproape mor zilnic. Nu se știe încă ce măsuri s-au luat pentru locuri mai multe la ATI. Am văzut că este atacat și Spitalul de copii Grigore Alexandrescu, să fie transformat parțial în spital Covid, nu vedem nicio coerență, un refuz inacceptabil al unui vicepremier de a prelua portofoliul Sănătății (Barna-n.n) şi eu aş avea o întrebare pentru domnul prim ministrul Cîțu, cine este vicepremierul care avea în subordine Ministerul Sănătății? Este un lucru foarte important de știut”, a mai fost auzit spunând Ciolacu.

Totodată, liderul PSD a făcut trimitere la o moțiune de cenzură pe care ar urma să o inițieze partidul său. ”Categoric, în această sesiune parlamentară vom depune o moţiune de cenzură”, a declarat Marcel Ciolacu.

Ce a anunțat Cîțu referitor la interimatul la MS

După ședinta de Guvern de joi, premierul Florin Cîțu a anunțat că a delegat deja ”majoritatea atribuțiilor” de ministru interimar al Sănătății către secretarul de stat Andrei Baciu.

Anterior, miercuri seară, șeful Guvernului declarase următoarele: ”Odată cu propunerea de revocare din funcție a ministrului Vlad Voiculescu, am transmis domnului președinte Klaus Iohannis și propunerea de numire a domnului Dan Barna în funcția de ministru interimar al Sănătății.

Având în vedere refuzul domnului Dan Barna de a-şi asuma această responsabilitate în acest moment, am înaintat președintelui României o nouă propunere, în persoana mea, propunere care a fost acceptată de către domnul președinte.

Astfel, o să preiau interimatul Ministerului Sănătății, până când colegii noștri de Coaliție vor numi un ministru care să preia aceste atribuții.”

author avatar
Cristina Stefan
291 afisari

3 COMENTARII

  1. Si voi PSD-istilor sunteti artizanii acestei situatie in care se gaseste tara acum,vati tradat unii pe altii pentru a pune mana pe un ciolan,ati preferat sa tradati interesele tarii pentru inbogatirea voastra,cat ati guvernat,ati furat ,ati sfidat,ati fost dezinteresati de viata cetatenilor,nu va interesat nimic decat ,a va inbogati prin or ce mijloace,poate mai putin ortodoxe,toati sunteti la fel,parca sunteti facuti de aceiasi mama.

  2. Nu poți cere celor de la USR bun simt, ca nu-l au, securiștii au chiulit la lecția aia

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger