AcasăPoliticaCiolacu a spus-o la TV: „PNL nu e prea confortabil în acest...

Ciolacu a spus-o la TV: „PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie, dar e problema…” – VIDEO

Partidul Național Liberal nu este prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie – susține liderul PSD, partid ce face parte, alături de PNL, din actuala coaliție de guvernare.

Șeful PSD a fost întrebat despre cum ar putea să arate ecuația politică după 2024, știut fiind faptul că anul viitor e an cu alegeri. „Nu știu, haideți să ducem programul de guvernare pe care îl avem în acest moment, programul pe care o să îl adaptăm din iunie încolo, și (…) eu vă promit că în 2024 vin și vă explic exact ce vrem să facem”, a spus Marcel Ciolacu.

A atins subiectul sondajelor

De la liderul PSD s-a vrut să se afle inclusiv dacă va candida la președinție. „Eu știu foarte bine ce am spus. Eu am spus, ca orice om politic, că e posibil orice, să avem o coaliție, să avem o alianță din 2024. Alianță înseamnă mai multe, și candidați comuni. Eu nu am spus niciodată că Ciolacu este candidatul sau este Ciucă premier – și Ciolacu și Ciucă sunt niște oameni trecători, vremelnici prin anumite funcții.

Cred că cel mai important rămâne Partidul Social Democrat, cel mai mare partid din România, și Partidul Național Liberal, care nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie, dar e problema dânșilor, nu este problema noastră”, a menționat Ciolacu, duminică seară, la România TV.

Ciolacu: „Mă bucur că mi-au spus din timp”

Liderul PSD a mai spus că, din declarațiile publice ale liberalilor, a înțeles că aceștia nu doresc o alianță cu social-democrații, în 2024.

„V-am spus, putem avea o coaliție sau o alianță. Am înțeles din răspunsul celor de la Partidul Național Liberal că nu se dorește acest lucru.

Mă bucur că mi-au spus din timp, că la un moment dat voiam să îi strâng pe colegii mei într-un Consiliu Politic Național să discutăm acest aspect. Acum nu mai e nevoie. Am văzut și eu răspunsurile publice”, a mai declarat liderul formațiunii social-democrate.

author avatar
Andrei Coman
292 afisari

5 COMENTARII

  1. si psd este la pamant , sondajele nu sint reale ci reprezinta dorinta celor care masluiesc alegerile si arata pe cine vor sa aduca la putere indiferent de ce voteaza lumea .

  2. Iete p ula ! Ce conteaza ca votezi pnl sau psd? Sunt la fel. Ce nu stie ciolacu e ca vom vota AUR si incheiem balciul. Vor umple puscariile.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger