AcasăPoliticaCiolacu a răbufnit! Replică acidă către Cioloș: „Când te gudurai pe trepte...

Ciolacu a răbufnit! Replică acidă către Cioloș: „Când te gudurai pe trepte la Kiseleff ca să fii premier cum stăteai cu morala?!/ Ipocritule!”

(sursa foto: fanatik.ro)

Mesaj dur din direcția politicianului aflat la vârful Partidului Social Democrat către liderul USR, Dacian Cioloș, fost premier desemnat, înaintea instalării Executivului condus de către Nicolae Ciucă.

Marcel Ciolacu îi dă o replică tăioasă lui Dacian Cioloș, cu trimitere inclusiv la desemnarea acestuia drept candidat la funcția de prim-ministru.

„Dacian Cioloș A.K.A. colecționar de rente și pensii speciale!

PSD a înghețat toate salariile demnitarilor și toate pensiile speciale! Tot noi am desființat pensiile speciale ale parlamentarilor, pentru că USR – deși a stat un an de guvernare – a uitat tot ce a promis!

Cu toate acestea, este un domn de la USR care, între două avioane de Bruxelles, ne dă lecții pe Facebook de morală și etică politică.

1. Dacian, când te gudurai pe trepte la Kiseleff ca să fii premier cum stăteai cu morala?! Aveai centura neagră cu 10 DANI în contorsiune morală, campionule!”, susține Ciolacu, într-o postare transmisă joi, 16 decembrie, pe aceeași rețea de socializare.

Ciolacu: „Tu când renunți la privilegiile tale plătite din bugetul UE, adică și din banii României?”

Liderul PSD nu trece cu vederea nici renta lui Cioloș, știut fiind faptul că acesta din urmă a fost comisar european pe Agricultură.

„2. Dacian, tu ai încasat fără jenă lună de lună, timp de 3 ani, câte 8.500 de euro ca rentă de fost comisar. Adică peste 300 de mii de euro! Și mai urmează un ”mizilic” pentru bătrâneți liniștite: o dublă pensie specială pe viață de MII de EURO ca europarlamentar și fost comisar!

În România NU se mai plătesc pensii speciale pentru parlamentari, euro-specialule!
Tu când renunți la privilegiile tale plătite din bugetul UE, adică și din banii României, adică și din banii românilor?! Ipocritule!”, mai scrie Ciolacu.

Postarea liderului PSD se încheie în aceeași notă tranșantă. „Dacian, cățărarea pe cadavre, pe minciună și pe mizerie umană nu înseamnă că ești un alpinist al moralei! Înseamnă doar că ai caracter zero! ZERO – ca și guvernul pe care l-ai condus!”, îi mai transmite Ciolacu lui Cioloș.

Cioloș: Dacă pomenim de morală la PSD sau la PNL, ambele partide sunt în stare să scoată crucifixul

Atacul de la vârful PSD vine după ce în cursul acestei zile, Dacian Cioloș atinsese subiectul „moralei” la PSD și PNL, în contextul recentei demisii a liberalului Florin Roman din fruntea Ministerului Cercetării și Digitalizării – în cazul căruia liderul USR îi ceruse premierului Ciucă să-l demită „de îndată”, respectiv a numirii fratelui social-democratului Paul Stănescu, la ANRE, subiect atins recent de către Marcel Ciolacu – VEZI AICI.

„Coaliția PSD-PNL e definiția de manual a zicalei „spune-mi cu cine te însoțești ca să-ți spun cine ești”. Nici nu s-a uscat bine cerneala pe demisia lui Florin Roman, că amicii acestuia de la PSD au ieșit la atac contra mea cu pretextul apărării plagiatorului. Ca orice afacerist care miroase pericolul, cei de la PSD încearcă o diversiune prin care să acopere numirea unui mecanizator agricol la ANRE. Din start, ar trebui să ne întrebăm ce au în comun lucrările de primăvară cu energia electrică, dar Alexandru Stănescu are referințele perfecte în CV, e fratele lui Paul Stănescu, secretarul general al PSD.
(…)

Morala nu există, pentru că, dacă pomenim de morală la PSD sau la PNL, ambele partide sunt în stare să scoată crucifixul și să arunce cu usturoi în oricine îi întreabă dacă nu le e rușine. Dar se explică foarte clar de ce PNL a împiedicat sistematic reforma sistemului de justiție și cum a fost posibilă alianța cu PSD atât de rapid și eficient, s-au întors unde le e locul”, a scris, între altele, Cioloș, joi, 16 decembrie, pe pagina sa oficială de Facebook.