AcasăPoliticaPremierul Ciolacu a mers cu metroul, dar nu și-a putut plăti călătoria...

Premierul Ciolacu a mers cu metroul, dar nu și-a putut plăti călătoria cu telefonul: „Nu ştiu de ce nu a funcţionat, dar…” – VIDEO

sursa foto: captură video

Șeful Guvernului a mers cu metroul, marți dimineață. A vrut să-și plătească „biletul” folosind telefonul, doar că ar fi apărut o problemă și nu a reușit să facă acest lucru. Ca urmare, a folosit o cartelă cu două călătorii.

Ajuns la Ministerul Transporturilor, unde a avut o întâlnire de lucru cu ministrul Sorin Grindeanu, premierul Marcel Ciolacu, liderul Partidului Social Democrat, a explicat că nu e prima oară când merge cu metroul, ba chiar are în plan să călătorească spre litoral, cu trenul. Așadar, tot cu transportul în comun.

N-a avut succes la plata călătoriei cu telefonul

„Nu e prima oară când merg cu metroul. E adevărat, acum a devenit mai interesant, din cauză sau datorită funcţiei, cum vreţi să alegeţi. Am încercat să plătesc şi cu telefonul, am văzut mesaj de la bancă, nu ştiu de ce nu a funcţionat, dar aveam cumpărate două călătorii. Înseamnă că cel puţin încă o călătorie o mai am”, a declarat şeful Executivului, într-o conferință de presă.

Ciolacu a adăugat că va mai folosi metroul. Și a mai declarat că la un moment dat speră să meargă, alături de ministrul Transporturilor, cu trenul către litoral. Nu e o chestiune de PR – a ținut să sublinieze prim-ministrul. „Sper să plec şi cu domnul Grindeanu cu trenul la mare. Este normală abordarea, nu este una de PR, de imagine, cum se spune, e chiar una de normalitate”, a completat premierul Ciolacu.

author avatar
Andrei Coman
271 afisari

7 COMENTARII

  1. Ca urmare, a folosit o cartelă cu două călătorii
    pentru care a platit 200 de lei.

  2. Ce sa mearga la Muciuresti-Clotildesti?Totu-i praf ,totu-i stricat Tara Europeana !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger