AcasăPoliticaCiolacu a luat la tocat deciziile lui Orban: ”Nimeni nu şi-a permis...

Ciolacu a luat la tocat deciziile lui Orban: ”Nimeni nu şi-a permis până acum” – VIDEO

Ciolacu a luat la tocat deciziile lui Orban: ”Nimeni nu şi-a permis până acum” - VIDEO (foto: Facebook)

Șeful PSD îl critică fățiș pe Ludovic Orban, liderul PNL aflat în fruntea Executivului, arătându-se nemulțumit de faptul că acesta nu ar fi făcut schimbări la nivelul echipei guvernamentale.

”Eu îl judec pe Orban în acest moment (…) că nu are capacitatea de a face diferenţa din noiembrie anul trecut, când a venit cu primul Guvern, cu toate că și al doilea guvern e identic – provocările venite după luna martie cu această pandemie şi incapacitatea de a se schimba în funcţie de nevoile și prioritățile românilor. Nu poţi să faci nicio remaniere guvernamentală. Si să continui cu oamenii care ne-au ţinut în casă timp de 60 de zile”, a declarat Marcel Ciolacu, miercuri, la Adevărul live.

”Nu există prevenţie, nu există viziune”

Liderul PSD s-a oprit în mod special asupra măsurii luate la nivel central, aceea de a suspenda cursurile în școli și de a continua învățământul în sistem online, în contextul generat de noul coronavirus. ”După 60 de zile nu am pregătit spitalele, ţinem şcolile închise de șase luni, le deschidem pentru că avem alegeri locale şi le închidem pe urmă la loc. Nu există prevenţie, nu există viziune, mai mult, ne-am îndepărtat de tot ce se întâmplă în Europa, deciziile care se iau în Europa unde au rămas, de exemplu, şcolile deschise. Școlile deschise au fost şi în timpul războiului, nimeni nu şi-a permis până acum”, a completat Ciolacu.

Întrebat dacă ar susține deschiderea școlilor acum, liderul PSD răspuns scurt: ”Categoric”. Cu mențiunea că ar fi necesare testări rapide în rândul profesorilor și al personalului auxiliar. ”Cu un plan bine pus la punct salvezi un an din viaţa copiilor”, a completat numărul 1 în cadrul Partidului Social Democrat.

author avatar
Cristina Stefan
169 afisari

3 COMENTARII

  1. Adio PSD scrie pe foaia de parcurs.
    Ciolacu Se screme de ochi lumii .
    El va ajunge din nou în parlament.
    Scremete de fațadă, pentru presă si prostime.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger