AcasăPoliticaCiolacu a făcut marele anunț pentru fermierii români, după discuțiile cu Timmermans:...

Ciolacu a făcut marele anunț pentru fermierii români, după discuțiile cu Timmermans: „Vor primi un nou ajutor financiar”

sursa foto: Facebook/Marcel Ciolacu

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a avut o întrevedere cu vicepreședintele executiv al Comisiei Europene, Frans Timmermans, aflat vineri, la București.

În urma discuției, Ciolacu a venit cu o veste menită să ajungă în atenția fermierilor din România. E vorba de un ajutor financiar ce urmează să vină de la forul european – „pe baza unei formule echitabile” susține numărul 1 în cadrul PSD-ului.

Ciolacu: Fermierii români vor primi un nou ajutor financiar din partea Comisiei

Fermierii români vor primi un nou ajutor financiar din partea Comisiei Europene, pe baza unei formule echitabile! Acesta este unul dintre rezultatele discuției pe care am avut-o astăzi cu vicepreședintele executiv al Comisiei Europene, domnul Frans Timmermans”, a transmis Ciolacu, în urmă cu scurt timp, prin intermediul unui mesja postat pe Facebook.

Liderul PSD a mai ales să facă public faptul că i-a mulțumit lui Timmermans „pentru sprijinul puternic al socialiștilor europeni” în privința aderării României la Schengen. „Și mă bucur să constat că această susținere rămâne la fel de fermă din partea familiei noastre europene”, a mai menționat Ciolacu.

„În plus, am transmis că PSD va asigura implementarea integrală a PNRR și va continua efortul pentru sprijinirea Ucrainei și Republicii Moldova. PSD și-a asumat responsabilitatea guvernării pentru a oferi stabilitatea de care are nevoie România”, a mai ținut să puncteze Ciolacu în mesajul transmis vineri, 31 martie.

author avatar
Andrei Coman
208 afisari

5 COMENTARII

  1. Cînd, de fapt, nu avem nevoie de nici un ajutor, de nici o subvenție, decît de vămuirea bucatelor ce vin din afară numai cu cît sînt acolo subvenționate.
    De ce este, dacă este, grâul mai ieftin în Ucraina? Fiind nu departe de noi vremea și pămîntul sînt cam la fel. Ceea ce rămâne sînt taxele, birurile mai mari de la noi.
    Tot ce spun guvernanții, de oriunde, sînt minciuni, nu te poți bizui pe vorbele lor.
    Orice subvenție, ajutor sau altele asemănătoare sînt, de fapt, cai troieni, vor să fi la mâna lor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger