AcasăPoliticaCiolacu a discutat cu șefa Canotajului românesc despre finanțarea cluburilor sportive școlare

Ciolacu a discutat cu șefa Canotajului românesc despre finanțarea cluburilor sportive școlare

sursa foto: Facebook/Marcel Ciolacu

Președintele Camerei Deputaților și al PSD-ului, Marcel Ciolacu, a avut o întrevedere, joi, cu Elisabeta Lipă, șefa Federației Române de Canotaj.

Discuțiile dintre cei doi oficiali au adus în prim plan subiecte importante ce țin de sportul în școli, cunoscută fiind importanța mișcării – încă de la vârste mici – pentru o viață cât mai sănătoasă.

„Importanța sportului în școală, finanțarea cluburilor sportive școlare, atragerea copiilor și tinerilor în sportul de performanță sunt doar câteva dintre subiectele discutate astăzi cu doamna Elisabeta Lipă”, a transmis Ciolacu, pe Facebook.

„Să se inspire din modelul marii campioane”

sursa foto: Facebook/Marcel Ciolacu

Totodată, liderul PSD a ales să-i mulțumească public președintei Federației Române de Canotaj, prin intermediul mesajului postat pe rețeaua de socializare, „pentru eforturile continue pe care le depune pentru sportivii români”.

Marcel Ciolacu susține că își dorește ca toți cei pasionați de sport „să se inspire din modelul marii campioane și, mai ales, să aibă sprijinul statului pentru a putea să-și urmeze o astfel de carieră”.

Fosta canotoare Elisabeta Lipă, al cărui nume este cunoscut și apreciat dincolo de granițele țării, grație rezultatelor din cariera sportivă, conduce de ani buni Federația de Canotaj.

author avatar
Andrei Coman
223 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger