AcasăPoliticaCiolacu a discutat cu Ciucă la telefon: Am o comunicare cu prim-ministrul...

Ciolacu a discutat cu Ciucă la telefon: Am o comunicare cu prim-ministrul desemnat. Nu am, în schimb, negocieri cu PNL – VIDEO

Ciolacu a discutat cu Ciucă la telefon: Am o comunicare cu prim-ministrul desemnat. Nu am, în schimb, negocieri cu PNL - VIDEO

Pe măsură ce se așteaptă să se afle la ce rezultat vor duce negocierile privind guvernul pe care a fost desemnat să îl formeze Nicolae Ciucă, liderul PSD a anunțat în fața presei că a stat de vorbă, la telefon, chiar miercuri dimineață cu premierul desemnat.

„Şi astăzi de dimineaţă am stat de vorbă telefonic cu prim-ministrul desemnat şi încercăm să găsim o soluţie politică pentru a depăşi această criză. (…) Eu am o comunicare cu prim-ministrul desemnat, chiar consider că sunt obligat ca lider de partid, indiferent dacă sunt la putere sau în opoziţie, indiferent dacă voi vota sau nu un astfel de Guvern, trebuie să existe această comunicare. Nu am, în schimb, negocieri cu PNL. Ca să fiu foarte bine înţeles”, a declarat Marcel Ciolacu, în dimineața zilei de 27 octombrie, până să intre în sediul PSD.

De altfel, nu e prima oară când Ciolacu discută, telefonic, cu Ciucă, după desemnarea acestuia în postura de candidat la funcția de premier – VEZI AICI.

Ciolacu: PSD trebuie să se implice în rezolvarea acestor crize

Pe de altă parte, răspunzând unei întrebări – și anume ce își dorește PSD-ul la acest moment, dacă să intre la guvernare într-un Executiv condus de Nicolae Ciucă – președintele formațiunii social-democrate a declarat următoarele: „PSD trebuie să se implice în rezolvarea acestor crize.

Și să fie parte la rezolvarea acestor crize, de aceea am şi înaintat 10 măsuri urgente pe care ar trebui să le ia orice guvern care este învestit. Dacă nu se vor lua aceste măsuri în Guvern, atunci o să le facem prin legi în Parlament”.

Ciolacu: Credeţi că Florin Cîţu este decizional în ceea ce se întâmplă în acest moment în România?

Mai mult, Ciolacu a anunțat că „în interiorul partidului există o opţiune clară de a nu susţine un guvern minoritar”.

Totodată, liderul PSD l-a săgetat pe actualul președinte al PNL-ului, premierul interimar Cîțu.

”Dumneavoastră credeţi că domnul Florin Cîţu este decizional în ceea ce se întâmplă în acest moment în România? Eu am altă părere”, a răspuns Ciolacu, întrebat cum vede faptul că liderul PNL se opune ca PSD să intre la guvernare.

94 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger