AcasăPoliticaCiolacu a discutat cu ambasadoarea SUA: Parteneriatul strategic, esențial pentru a asigura...

Ciolacu a discutat cu ambasadoarea SUA: Parteneriatul strategic, esențial pentru a asigura stabilitatea și securitatea regiunii noastre

sursa foto: Facebook/Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților și liderul PSD-ului, a avut, marți, o întrevedere cu Kathleen Kavalec, noul ambasador al Statelor Unite în România. Discuții în cadrul cărora s-a abordat și tema parteneriatului strategic dintre România și Statele Unite.

„Relația bilaterală dintre România și SUA este una puternică și va continua să se dezvolte în special în domeniile securității, energiei și investițiilor. Este principalul mesaj pe care l-am transmis în cadrul întâlnirii cu doamna Kathleen Kavalec, prima femeie ambasador SUA în România”, a precizat Marcel Ciolacu, în după-amiaza zilei de 14 februarie.

În același mesaj postat pe Facebook, al treilea om în statul român a mai transmis că „parteneriatul strategic dintre țările noastre este esențial pentru a asigura stabilitatea și securitatea regiunii noastre și pentru a genera un sprijin consistent și eficient Ucrainei, atât în contextul agresiunii ruse, cât și în viitorul proces de reconstrucție a țării”.

Ciolacu: Am încurajat o prezență mai mare a investițiilor din SUA

sursa foto: Facebook/Marcel Ciolacu

S-a vorbit și despre sporirea investițiilor americane, îndeosebi în sfera tehnologiilor de energie curată – mai reiese din mesajul transmis de către președintele Camerei și, totodată, al formațiunii social-democrate. „Securizarea coridoarelor energetice, diversificarea piețelor noastre energetice și colaborarea la viitoarea politică energetică sunt, de asemenea, priorități pe care vrem să le aliniem cu obiectivele SUA în regiunea Mării Negre.
În acest context, am încurajat o prezență mai mare a investițiilor din SUA, în special în ceea ce privește tehnologiile de energie curată, gaze și reactoare de mici dimensiuni”, a menționat Ciolacu.

Nu în ultimul rând, Ciolacu a ales să precizeze că i-a transmis ambasadoarei SUA la București „că vom continua să adoptăm măsuri și politici publice pentru protejarea drepturilor femeilor, dar și în vederea sprijinirii eforturilor de combatere a traficului de persoane în întreaga regiune”.

author avatar
Andrei Coman
307 afisari

9 COMENTARII

  1. i-o te-o pa sicofanta aia cu masca:

    -are incheietura pumnului cat ghitza daniel spp,
    ii trebuie manusi de box!

  2. Ei, au discutat; ea a spus ( a dat ordinele), el a ascultat in genunchi , a spus da si gata intrevederea.

  3. CIOLACULE ,CEVA ARTIMETICA AI HABAR ?,RAHATURILE ALE DE MINIREACTOARE PENTRU CARE NU EXISTA INCA O TEHNOLOGIE CU APLICATIE CIVILA CA SI MINICENTRALE NUCLEARE DE PRODUCERE ENERGIE ELECTRICA de 50 MWh !!!.MINTIA SINGURA FACEA 1250 MWh ! SI ATI OPRIT-O !,MAI HAHALERELOR 25 de MINIREACTOARE IMPRASTIATE PRIN ROMANIA SUNT 25 DE BOMBE !!, CE RESURSE DE APA VOR AVEA IN PREAJMA ?,CE RESTRICTII VOR IMPUNE ??,DE UNDE VETI GASI PERSONAL DE INALTA CALIFICARE PENTRU FIECARE DIN CELE 25 DE REACTOARE ??.PUPATII IN DOS PE AMERICANI !,SI O SA DISPARA ROMANIA .

  4. Bai Bulibasa Ciulacu tu vrei sa inveti ceva pozitiv de la ambasadoarea drogatilor si criminalilor ,peste 140 de crime pe zii , aproape 400 sute de mii de oameni dorm pe strazi ,peste 60 de milioane se drogheaza ,in jur de 2 milioane si jumatate stau in puscarii ,3400 asteapta sa fie executati la moartea ,90 de mii de copii au murit over dose anul trecut ,sute de mii de pedofili ,46 de mii de sinucideri anul trecut si alte nenorociri ,oricum PSD sint niste tradatori ca au dat mina cu cel mai mare dus man al RO in ultimii 30 de ani PNL

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger