AcasăPoliticaCe se întâmplă cu funcția de premier dacă Ciucă devine președinte PNL....

Ce se întâmplă cu funcția de premier dacă Ciucă devine președinte PNL. Ciolacu nu lasă loc de surprize! / „Cu certitudine…” – VIDEO

Ciolacu a anunțat ce se întâmplă cu funcția de premier, dacă Ciucă devine președinte PNL. „Cu certitudine...” - VIDEO

Revine în atenție subiectul „rotativei” în privința funcției de premier, în actuala Coaliție de guvernare, pe fondul candidaturii lui Ciucă la șefia PNL. Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că dacă actualul premier, Nicolae Ciucă, va deveni președintele PNL, în mai 2023 postul de prim-ministru va reveni Partidului Social Democrat.

„În acest moment, cu certitudine, dacă domnul Nicolae Ciucă va deveni preşedintele PNL, cu certitudine de 100% postul de prim-ministru în mai 2023 va reveni Partidului Social Democrat. Cine va fi desemnat de către PSD…în acest moment sunt eu desemnat, dar mai avem un an de zile”, a spus Ciolacu, miercuri seară, la România TV.

„Cu certitudine (…) dacă domnul Nicolae Ciucă va deveni preşedintele PNL, din mai 2023 funcţia va fi preluată de un prim-ministru al PSD. Este şi normal să fie aşa”, a mai spus Ciolacu.

Ciucă: Îmi asum această responsabilitate după o discuție cu colegii

Cu doar câteva ore înainte, Nicolae Ciucă a anunțat public faptul că și-a depus moțiunea de candidatură pentru funcția de președinte al Partidului Național Liberal. Pasul a fost făcut după ce Florin Cîțu a demisionat de la șefia PNL, urmând să aibă loc un congres extraordinar pentru alegerea noului lider al formațiunii. „Îmi asum această responsabilitate după o discuție cu colegii, pe baza analizei pe care am făcut-o asupra întregii situații politice.

PNL este astăzi la guvernare și are datoria să asigure stabilitatea țării, să guverneze eficient și să ofere românilor siguranța de care au nevoie, dar și încrederea că vom depăși împreună, cu bine, acest context complicat. Una din condițiile esențiale pentru o bună guvernare este ca în interiorul partidului nostru să existe o stare de armonie și o concentrare a tuturor asupra obiectivelor.

Cum, de asemenea, o altă condiție extrem de importantă este să avem o coaliție stabilă, în care dialogul cu partenerii să fie calea de rezolvare a tuturor problemelor care pot sa apară din cauza diferențelor ideologice”, a transmis actualul premier, citat pe pagina de Facebook a Partidului Național Liberal.

344 afisari

4 COMENTARII

  1. v-au facut aia, de aruncati cu bancnote de 1 leu pe ei, felii, ar fi trebuit facut un site cum exista de „combaterea fake news-ului” pentru idiotii care au strigat m*e psd, sa ne radem macar

  2. L-am vazut pe Maciuca cand se cacaia citind de pe hartie povestea cu candidatura la sefia PNL !!, in afara de „sa traiti ,la ordinele dumneavoastra ” maretul Maciuca nu-i in stare sa spuna o fraza inteligibila fara sa o citeasca.
    De asemenea indivizi are nevoie Johanis !.
    Vai de el PNL ,se rasucesc in mormant Bratienii !, PNL de azi o GLOATA DE PUSLAMALE DERBEDEI,HOTI SI CURVE.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger