AcasăPoliticaCiolacu a anunțat ce are de gând să facă de Paște: ”Eu...

Ciolacu a anunțat ce are de gând să facă de Paște: ”Eu în noaptea de Înviere sunt la biserică” – VIDEO

Ciolacu a anunțat ce are de gând să facă de Paște: ”Eu în noaptea de Înviere sunt la biserică” - VIDEO (sursa foto: Facebook/Marcel Ciolacu)

Nu puțini sunt cei care se întreabă dacă în acest an va fi permis să se meargă la biserică, pentru a se lua Lumina de Paști, deși la acest moment restricțiile de circulație în vigoare – impuse în contextul generat de noul coronavirus – interzic circulația după ora 22, cu excepția unor motive stabilite strict de autorități.

Liderul principalului partid de opoziție a anunțat, în direct la un post de televiziune, ce are de gând să facă în noaptea de Înviere. Și anume că intenționează să meargă la biserică. ”Eu o să merg la biserică. (…) Anunț public, oficial. Eu în noaptea de Înviere sunt la biserică. Acolo sunt de când sunt copil…”, a declarat Ciolacu, duminică seară, într-o emisiune la Antena3.

Ciolacu: Voi plăti amendă și îmi asum fapta

Liderul PSD susține că e o decizie personală. ”Voi purta mască, n-am nicio problemă, mă dezinfectez, dar voi merge la biserică”, a mai fost auzit spunând Marcel Ciolacu.

Întrebat ce se va întâmpla dacă va fi oprit de poliție, pentru că va circula după ora 22, liderul PSD s-a arătat gata să achite amenda, pe motiv că e o hotărâre asumată. ”Voi plăti amenda, ca și orice cetățean. Ce, e prima oară? Voi plăti amendă și îmi asum fapta. Nicio problemă. Eu v-am spus ce fac eu. Îmi asum decizia!”, a declarat Ciolacu.

Declarațiile liderului PSD vin la câteva săptămâni după ce președintele a anunțat, de la Cotroceni, că nu se are în vedere un lockdown de Paști. La fel, și premierul. ”Nu există NICIUN scenariu în care România intră în lockdown. Am promis că ținem România deschisă de Crăciun și de Revelion, ne-am ținut de cuvânt. Vă asigur că așa va fi și în perioada Sărbătorilor de Paște”, a transmis Florin Cîțu, via Facebook, în urmă cu aproximativ două săptămâni. 

180 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger