AcasăPoliticaVictor Ponta, tupeu incredibil! Comparație deplasată între Colectiv și tragedia de la...

Victor Ponta, tupeu incredibil! Comparație deplasată între Colectiv și tragedia de la Piatra Neamţ!

Victor PontaCinicul Victor Ponta se "urcă" pe tragedia de la Piatra Neamţ? Comparaţia pe care a făcut-o cu Colectiv este ŞOC

Zece pacienţi au murit în urma unui incendiu care a izbucnit sâmbătă la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Piatra Neamţ. Alte şapte persoane, inclusiv medicul Ioan Cătălin Denciu, care a încercat să salveze bolnavii, au fost rănite.

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a afirmat că în acest moment ar trebui ca toate forţele politice să se unească şi să semneze un pact pentru sănătate. Liderul social-democraţilor a adăugat că ar fi o mare greşeală ca tragedia de la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ să fie politizat. El a spus că trebuie să ştim care este bugetul care va fi alocat în domeniul sănătăţii.

De ce spune Ponta că e mai rău decât a fost la Colectiv?

Din păcate, se pare că Victor Ponta tocmai asta face: politizează tragedia. Liderul Pro România a spus că acum situaţia este mult mai gravă decât a fost în urmă cu cinci ani, atunci când a avut loc incendiul de la Colectiv, deoarece de data asceasta flăcările au izbucnit într-o clădire publică şi nu într-un club.

Eu simt ca acum e mai rau decat acum cinci ani, pentru ca acum nenorocirea se intampla intr-o cladire publica, nu intr-un club. Avem un medic cu arsuri grave si nu-l ducem la Iasi sau Bucuresti cu avionul, il ducem in Belgia. Acum nu va fi nimeni vinovat, nu-si va da nimeni demisia.

Atunci, în urmă cu cinci ani, presedintele a stiut exact cine este de vină, Guvernul, eu care eram peste ocean. E mai rau acum decat in urma cu cinci ani. Peste 3 ani, peste 5 sau 7 o sa se intample din nou”, a declarat Victor Ponta la postul RomaniaTV.

În urma dramei de la Colectiv, au murit 65 de oameni

Tragedia de Colectiv a curmat 65 de vieţi şi a provocat câteva sute de răniţi. În 2015, când s-a întâmpat drama din clubul bucureştean, premier era Victor Ponta, care, la presiunea protestelor din stradă, şi-a dat demisia.

Ciolacu i-a transmis lui Orban să nu divulge informaţii din anchetă

Liderul social-democraţilor a adăugat că „nu ai dreptul, chiar din funcţia de premier, să dai elemente din anchetă”. „Trebuie să aştepţi soluţia dată de procurori. Am înţeles că incendiul nu a fost în zona unde se făceau lucrări pentru a fi instalate mai multe paturi”, a mai spus Ciolacu.

El a precizat că politicienii nu ar trebui să răspundă cu o încrâncenare politică, după incendiul de la spitalul din Piatra Neamţ.

author avatar
Andrei Ștefan
466 afisari

10 COMENTARII

  1. Domnule Ponta și acum ești de vina, gândește-te cum ai lăsat spitalele, dacă ai binevoit când erai pe cai mari sa te uiți prin toate ungherele, ai sti acum ca răul vine don urma , de la toate guvernările. De demagogi este țara plină, nu apar acest guvern dar nici cu tine nu ma laud și mai scoate pozele de prin ziare dacă ești împotriva alegerilor . Și dacă la colectiv erai in țara ce făceai? De ce sub înaltă ta conducere și a lui Oprea funcționa acea bomba si altele ca ea in țara!?!? Sunt multe nereguli de care habar nu ai nici tu și nici alții. Și nu mai rade tot timpul ca nu de râsete ducem lipsa!

  2. pai si Iohanis n-a politizat Colectivul? Daca nu cumva chia el a pus focul ca sa-l rastoarne pe slabul de Ponta!

  3. Johannis judeca in functie de interesul lui persobal, nu de cum ar trebui sa fie drept. Si apropo in timpul pandemiei au murit atati romani datorita incapacitatii manageriale ministreiale si nu numai, da nu raspunde nimeni.

  4. Nu nu nu seamana deloc.
    Banel ala care era ministru sau cine era Udmr la Giulesti cu Targu.

  5. Adica cine stie ca si acolo erau 10 si zilnic murea 1 2.
    Si aci eri era 10 azi 11.Vedem maine.

  6. La Colectiv a fost ca la Reichstag, „a fost nevoie „,gura pacatosului adevar graieste. Cui a folposit ? Nu toata lumea e batuta in cap. Nici chiar propagandistii navetistului,stiu ei ce stiu. Doar ca prostimea trebuie prostita in fata tot timpul.

  7. POATE VĂ AMINTITI DLE popescu cum in 2010 fostii băsisti , actuali PNL isti , votau pe lingă tăierile salariale , pensii , somaje și inchiderea a 62 de spitale , cu recomandări pt, medici , asistente , să plece la muncă in afara tării ,Și poate vă mai amintiti cum premierul PONTA , SUB GUVERNAREA SA a deschis o serie din spitalele inchise , executind HJ ale bugetarilor , dind banii retinuti de către Petrov , inapoi salariatilor si pensionarilor , Comparativ cu guvernele de la butoanele tării pină la Ponta , acesta chiar a făcut mult mai multe lucruri pt, popor ,

  8. Diferenta e imensa – la Colectiv era vorba de un club privat in care s-a inghesuit populimea doritoare de distractie „moca”…nu i-a fortat viata, nu si-a luat nimeni angajamente pentru viata lor, acolo, indiferent de politizare, e vorba de neglijenta in serviciu (functionarii care au dat atestarile, daca se dovedeste ca nu s-au respectat legile) si neglijenta grava (daca se dovedeste…) a facatorilor de artificii, a firmei de antifonare, dar si a trupei care a dat cu artificii…La Piatra Neamt e vorba de culpa imensa a statului (indiferent ce asistenta va condamna „justitea” privatizata pe partid), pentru ca oamenii aia erau in custodia statului, nu aveau de ales si au fost platitori la buget, tocmai pentru momente in care au nevoie de ajutorul statului…Romanul, prea repede plecator dupa fenta politica, e prea iertator cu statul, dovedit criminal…de altfel si legile noastre ocolesc, cu grija, raspunderea statului pentru persoanele ajunse in grija sa…De ce nu se intreaba lumea cine raspunde pentru cei morti in vreme ce erau in custodia statului – camine de copii, batrani, puscarii, spitale?! Cu ce „tupeu” hotarasc autoritatile raspunderea unui privat, in vreme ce statul pare a fi imun la lege, ca in orice oranduire stalinist-nazista?! Si da, daca scoti tupeul din ponta, ramane doar un atarnator la servicii…ca multi altii

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Bucureştiul se închide din nou în weekend pentru maşini. Se deschide pentru pietoni. Zonele cu restricţii de trafic

Şoferii care ar dori să iasă cu maşina prin Bucureşti, în weekend, trebuie să ştie că Poliţia Rutieră a stabilit câteva restricţii. În Capitală,...

Gestul banal, dar extrem de periculos pe care îl fac şoferii la volan, îi poate descrie pe aceştia ca fiind psihopați, narcisiști sau machiavelici

Psihologii au finalizat un studiu efectuat asupra şoferilor care au fel de fel de îndeletniciri la volan, altele decât doar să conducă maşina.Oamenii de...
proger