AcasăPoliticaCine va fi ministrul Muncii în locul lui Marius Budăi. Social-democraţii ar...

Cine va fi ministrul Muncii în locul lui Marius Budăi. Social-democraţii ar fi luat deja decizia

marcel ciolacu

Marius Budăi a demisionat în urma scandalului legat de neregulile găsite în azilele din judeţul Ilfov. Premierul Marcel Ciolacu a declarat că este un gest de onoare.

Viitorul ministru al Muncii va fi numit de PSD lunea viitoare, când va fi organizată o ședință a Consiliului Politic Național.

Marian Neacșu, interimar la Ministerul Muncii

Vicepremierul Marian Neacșu va fi ministru interimar al Muncii după demisia lui Marius Budăi, conform unor surse politice ale celor de la G4Media.

Social-democraţii vor discuta luni despre cine va fi noul ministru, dar se pare că Marian Neacșu ar urma să preia interimar funcția.

Budăi și Firea, vinovaţi în scandalul azilelor?

Budăi și Gabriela Firea, ministrul Familiei, sunt considerați în interiorul PSD drept principalii responsabili politici pentru scandalul care provoacă mari probleme de imagine pentru partid.

Marcel Ciolacu a declarat că decizia lui Marius Budăi de a demisiona din funcția de ministru al Muncii este un gest de onoare.

Am văzut dezvăluiri ale presei care denotă că nu mai există niciun gram de empatie, de compasiune. Așa ceva se va sfârși, oricât de multe și de dure schimbări va trebui să facem.

Am avut azi dimineață o discuție cu domnul Ministru al Muncii, Marius Budăi, care m-a anunțat despre decizia de a-și da demisia la finalul acestei ședințe.

Este un gest de onoare pentru care îi mulțumesc și sunt convins că aceasta este reacția firească a unui decident politic„, a declarat prim-ministrul României.

author avatar
Andreea Vlad