AcasăPoliticaCine va fi ministrul Muncii în locul lui Marius Budăi. Social-democraţii ar...

Cine va fi ministrul Muncii în locul lui Marius Budăi. Social-democraţii ar fi luat deja decizia

marcel ciolacu

Marius Budăi a demisionat în urma scandalului legat de neregulile găsite în azilele din judeţul Ilfov. Premierul Marcel Ciolacu a declarat că este un gest de onoare.

Viitorul ministru al Muncii va fi numit de PSD lunea viitoare, când va fi organizată o ședință a Consiliului Politic Național.

Marian Neacșu, interimar la Ministerul Muncii

Vicepremierul Marian Neacșu va fi ministru interimar al Muncii după demisia lui Marius Budăi, conform unor surse politice ale celor de la G4Media.

Social-democraţii vor discuta luni despre cine va fi noul ministru, dar se pare că Marian Neacșu ar urma să preia interimar funcția.

Budăi și Firea, vinovaţi în scandalul azilelor?

Budăi și Gabriela Firea, ministrul Familiei, sunt considerați în interiorul PSD drept principalii responsabili politici pentru scandalul care provoacă mari probleme de imagine pentru partid.

Marcel Ciolacu a declarat că decizia lui Marius Budăi de a demisiona din funcția de ministru al Muncii este un gest de onoare.

Am văzut dezvăluiri ale presei care denotă că nu mai există niciun gram de empatie, de compasiune. Așa ceva se va sfârși, oricât de multe și de dure schimbări va trebui să facem.

Am avut azi dimineață o discuție cu domnul Ministru al Muncii, Marius Budăi, care m-a anunțat despre decizia de a-și da demisia la finalul acestei ședințe.

Este un gest de onoare pentru care îi mulțumesc și sunt convins că aceasta este reacția firească a unui decident politic„, a declarat prim-ministrul României.

author avatar
Andreea Vlad
1.162 afisari

12 COMENTARII

  1. pentru ca directorii de la AJPIS ITM sunt pe viata!!! sefi de servicii si functionari tinui in brate de directori care sunt pusi pe viata politic trec de la un partid la altul…. de aia raspunde ministrul. Fiindca nu sunt in stare atunci cand aud de un director ca face nefacute, inchid ochii si nu iau masuri! aia stau bine mersi in continuare. trebuie demisi toti directorii simari, mici, sefi de compartimente cu atributii. Altfel…degeaba

  2. Presa trebuie sa spuna si anul cand azilele au obtinut avizele.
    Sa vedem si noi in ce mandat s-au intamplat faptele

    • Cum cine ,scârbele useriste, de ce nu sau agitat acești tritinetari când ardeau oameni în spitale de vi ,sub ministra epilatoare Mihăilă și voiculescu

      • cretinule, nu poți scrie corect…
        ce e ” tritinetari”, măh jigodie ?
        cu câți „i” scrii „de vi „, măh prostule ?
        ” sau agitat ” ??
        marș în pi zda kurvei de mă-ta!!!

    • Presa zice ca Raluca Turcan a semnat avizele pentru azilul groazei din Voluntari, Budai si Firea sa isi dea demisia ?
      Se repeta istoria cu Ponta si Piedone…

  3. Totul a fost perfect coordonat.
    PNL iese de la guvernare( real are 12%), PSD în kk t , ptr ca ate încă 28%….( mult ptr ce prosti a adus la guvernare- vezi câciu), Creste AUR, care va reprezenta o amenințare ptr europarlamentare, și atunci , UE da mana libera masurilor care sa impresioneze…vai ce bine e cu UE altfel o be lim….
    Și atunci Covesi vine prim min7stru, intr-o tara condusa de Helvig.
    QED

      • mă fu t în gua kurvei de mă-ta !
        retardatule, cât de prost poți sa fii să nu ai numele tău și să le furi pe ale altora ?
        tu ești infinit de prost !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger