AcasăPoliticaCine va deschide lista comună la parlamentare? Răspunsurile liderilor coaliției

Cine va deschide lista comună la parlamentare? Răspunsurile liderilor coaliției

Nicolae Ciucă şi Marcel Ciolacu au fost întrebaţi dacă au decis cine va deschide lista comună a PNL şi PSD la alegeri europarlamentareNicolae Ciucă şi Marcel Ciolacu au fost întrebaţi dacă au decis cine va deschide lista comună a PNL şi PSD la alegeri europarlamentare

Liderii coaliţiei, Nicolae Ciucă şi Marcel Ciolacu au fost întrebaţi dacă au decis cine va deschide lista comună a PNL şi PSD la alegeri europarlamentare şi cum vor fi împărţite locurile pe listă.

Liberalul Ciucă a precizat că nu a fost încă discutat niciun un nume privind persoana care va deschide lista şi nici împărţirea locurilor, însă e clar că trebuie să se ţină cont de ponderea fiecărei formaţiuni din coaliţie.

Ciolacu dorește o doamnă independentă în capul listei

De cealaltă parte, Marcel Ciolacu a reiterat faptul că doreşte ca o femeie să fie cap de listă, independentă, „o doamnă care gândeşte liberal, dar să aibă o meserie social-democrată sau invers”.

Am spus şi în cadrul coaliţiei, deci nu este un secret şi îmi asum în continuare, mi-aş dori foarte mult să găsim o doamnă care să deschidă lista, care să nu fie nici membră PSD, nici PNL, mi-aş dori o doamnă care gândeşte liberal, dar să aibă o meserie social-democrată sau invers.

Sunt convins că atunci când vom găsi această doamnă, vom veni şi cu lista candidaţilor şi o să o prezentăm”, a mai explicat Marcel Ciolacu.

În acest moment nu am discutat nici nume, nici modul înc are vor fi împărţite aceste poziţii. Este clar că trebuie să se ţină cont de ponderea fiecărui partid din interiorul coaliţiei”, a răspuns Nicolae Ciucă, la aceeași întrebare

author avatar
Mihail Ioan
424 afisari

8 COMENTARII

  1. DA DOAMNE CEVA SI SCAPA ROMANIA DE ACESTI TICALOSI TRADATORI CARE ASUPRESC SI JEFUIESC ROMANII SI ROMANIA! ADUNA-I PE TOTI, UMPLE UN TITANIC SI SCUFUNDA-I PE TOTI CEI CARE VOR RAUL POPORULUI SI AVERE DIN FURACIUNI! TOATA MINCIUNA LOR SA LE ADUCA RUSINE SI PEDEAPSA!

  2. „…mi-aş dori o doamnă care gândeşte liberal, dar să aibă o meserie social-democrată sau invers”Alianta stanga-dreapta , bine ca nu e la șofat.
    Speram sa nu mai vedem un milionar cu meserie pe la stat de vreo 20 de ani… pe liste….
    Ca nu stim, de suparare, unde o sa stampilam..

  3. I-a spus ambasadoarea SUA ca trebuie o femeie sa deschida lista , da de ce trebuie o femeie , sintem la serbarile galante ? s-a uitat de meritocratie , ne uitam la sex ?

  4. O doamna independenta, impusa de stapani, care ii are la index pe cei doi …comici vestiti ai politicii dambovitene…Ghici cine poate fi????

  5. Prima pe lista este ministra educatiei…trebuie sa fuga undeva si sa initieze Europa educata…Daca-i pleaca sustinatorul trebuie sa se gaseasca un loc si pentru ea…