AcasăPoliticaCine i-ar putea lua locul lui Vasile Dîncu la șefia Ministerului Apărării....

Cine i-ar putea lua locul lui Vasile Dîncu la șefia Ministerului Apărării. Primele nume vehiculate

Nu a trecut mult timp după ce Vasile Dîncu și-a anunțat, luni, demisia din fruntea Ministerului Apărării până să apară deja, pe surse, primele nume vehiculate în dreptul posibilului succesor al acestuia la cârma MApN-ului.

Mai-marii social-democrați urmează să discute pe acest subiect, fiind așteptați să iasă cu un nume pe care să-l susțină pentru acest portofoliu important în Guvern.

Cele două nume vehiculate

Potrivit unor surse, favoriți pentru preluarea șefiei MApN ar fi fostul premier social-democrat Mihai Tudose, actualmente europarlamentar, dar și Angel Tîlvăr, parlamentarul PSD de Vrancea aflat în postura de președintele Comisiei pentru afaceri europene din Senat.

Deocamdată, numele celor doi politicieni apare vehiculat pe surse cum că ar fi „în cărți” pentru acest portofoliu. Rămâne de văzut ce decizie oficială se va lua în acest sens.

Ciolacu, prima reacție după demisia lui Dîncu. Cine să preia interimatul

Într-o primă reacție făcută publică după anunțul venit de la Vasile Dîncu, acela că demisionează din funcția de ministru al Apărării, Marcel Ciolacu, liderul PSD, a anunțat că a discutat deja cu premierul Ciucă.

„Am avut deja o discuție cu premierul Ciucă și i-am solicitat să preia interimatul la MAPN, pentru că România are obligația să asigure stabilitate pe flancul estic al NATO”, a transmis Marcel Ciolacu într-un scurt mesaj postat pe Facebook – DETALII AICI.

Dîncu și-a anunțat luni plecarea din Guvern

Și tot pe Facebook anunța, cu scurt timp înainte, și Dîncu faptul că i-a transmis premierului Ciucă, luni dimineață, demisia sa de la șefia Ministerului Apărării Naționale. „Subsemnatul Vasile DÎNCU, membru al Guvernului României, deținător al portofoliului apărării, vă rog să luați act de demisia mea din această funcție.

Motivez gestul meu prin perspectiva imposibilității colaborării cu Președintele României, comandantul suprem al Armatei. Consider necesară retragerea mea din această funcție pentru a nu prejudicia în niciun fel procesele de decizie și programele care necesită fluiditate pe întreg lanțul de comandă și pentru a nu bloca o serie de proiecte absolut necesare pentru funcționarea optimă a Ministerului Apărării Naționale și a Armatei Române”, a transmis, între altele ministrul demisionar, pe rețeaua de socializare, într-o postare în care a redat integral textul demisiei sale – VEZI DETALII AICI.

1.080 afisari

10 COMENTARII

    • PROPAGANDA LINGAILOR IN CUUR DE PE ZIARE.COM DEPASESTE ORICE LIMITA CHIAR SI PE CEA DE PE TIMPUL LUI CEAUSESCU ! MUISTII SI PUPATORII DE GAOZURI MARONII DE PE ZIARE.COM AU IMPUS O CENZURA SEVERA SI LINSUL IN CUUR A POLITICIENILOR ACTUALI IN FRUNTE CU SALAMUL DE SIBIU ESTE OBLIGATORIE ? IN CAZ CONTRAR CENZURA SI INSULTE SI AMENINTARI PE ZIARE.COM

      CLOSETUL SI FOSA SEPTICA ZIARE.COM UN SITE AI FOSTILOR COMUNISTI . ACTUALII PUPUNCURISTI FIDELI AI REGIMULUI DICTATORIAL CU O COALITIE LA ORDINUL UNUI VENETIC
      INTOARCEREA IN TIMP SI A NOII EPOCI DE AUR ESTE REALIZATA DE UN IMPOSTOR PERFID SI TIRANIC LA FEL CA CEAUSESCU
      LUATI AMINTE DACA VRETI CA ISTORIA SA NU SE MAI REPETE

      VIATA E FRUMOASA SI IMBELSUGATA SCRIU CEI DE PE ZIARE.COM PRIMUL MINISTRU CIUCA SI PRESEDINTELE IOHANNIS VEGHEAZA LA BUNASTAREA ROMANILOR SCRIE ZIARE.COM

      TOTI, ABSOLUT TOTI, SUNTETI NISTE LICHELE SI NISTE BORFASI DE CEA MAI JOASA SPETA !!!!!! SIKTIR INTREGII CLASE POLITICE, IN FRUNTE CU SLUGA JEGOASA WERNER……

  1. carmen johanis, direct de la sibiu, din sediul comandamentului nato.
    clovnul asta de klaus este in stare de asa ceva, dar ar fi in sprijinul romaniei in aceste vremuri tulburi.
    carmen este singura in masura sa fie ministrul apararii, in conditiile in care romania are urgenta nevoie sa fie aparata de propriul presedinte.

    • carmen johanis ever.
      doar ea ne poate apara de inamicul no. 1, klaus werner.
      santa klaus aduce craciunul in lume.
      johanis klaus aduce razboiul in romania.
      caaaaarmeeeen save romania, by klaus!.

  2. O sluga, mai sluga decat dancu, sau o sluga care sa pupe alt dos decat dancu. Ca colonia(!!!) are mai multi stapani; nici nu mai stii ce talpi sa lingi.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger