AcasăPoliticaCine este Kathleen Ann Kavalec, prima femeie ambasador al SUA la București....

Cine este Kathleen Ann Kavalec, prima femeie ambasador al SUA la București. Are legături cu Rusia

Cine este Kathleen Ann Kavalec, prima femeie ambasador al SUA la București. Are legături cu Rusia

Joe Biden și-a anunțat intenția de a o nominaliza pe Kathleen Ann Kavalec pentru funcția de ambasador extraordinar și plenipotențiar în România.

Noua candidată este de peste 30 de ani în diplomație, a mai lucrat ca funcționar la Ambasada SUA din România și vorbește cinci limbi străine, printre care și româna.

A lucrat aproape de Rusia

Kathleen Kavalec este șefa Misiunii OSCE în Bosnia și Herțegovina, din 2019, în acest moment. Înainte de aceasta, a fost secretar adjunct al Biroului pentru Afaceri Europene și Eurasiatice al Departamentului de Stat american, din 2015, potrivit comunicatului Casei Albe.

Legăturile ei cu Moscova vin din urmă cu 7 ani. A fost directoarea Oficiului pentru Rusia (2014-2015) și adjunct al Misiunii SUA pe lângă UNESCO de la Paris (2010-2013).

Vorbeşte limba română

Kathleen Kavalec a mai lucrat în România, ca funcționar pentru afaceri culturale la Ambasada SUA de la București. A fost, de asemenea, consilier politic la Ambasada SUA la Kiev și funcționar politic la Ambasada SUA de la Moscova.

La Washington, a lucrat ca funcționar la Oficiul pentru Afaceri Legislative și director în cadrul Oficiului Coordonator pentru Asistență pentru Noile State Independente.

Se pare că vorbeşte bine limba română. De asemenea, comunică perfect şi în spaniolă, portugheză, spaniolă și rusă, se mai arată în prezentarea făcută de Casa Albă.

author avatar
Andrei Ștefan
969 afisari

7 COMENTARII

  1. O stramba la care o sa se închine ai noștri oligofreni de vaza: Ciuca, Ciolacu, Câțu…cei trei C(ăcați) de la răsărit.

  2. Americanii nu au persoane de valoare si culte dar aceasta femeie va da ordine la fatalai care conduc RO

  3. La cât a fost „plimbata” prin funcții este mai mult decât evident ca are lagaturi cu „mamicuta” CIA. Însă aceeași „plimbare” poate „spune” ca are legături și cu Soros. Dacă e asa, ne-a pus iar Dumnezeu mana în cap, cum se spune. Dacă a lucrat în atâtea puncte cardinale, o fi având și ea viata de familie? Ca ne-am saturat de atati frustrați și retardați social. Ce profituri pentru US o mai avea și asta ca tema sa scoată din Romanica noastră? Rămâne de văzut.

  4. In sfarsit vad si io un ambasador normal la cap care o sa ne dea viza Waivar din prietenie.

  5. ARE O MOACA DE PROSTOVANCA FRUSTRATA ..A ADUS-O DRACU IN ROMANIA…SE VA AMESTECA IN TREBURILE INTERNE SI IN JUSTITIA DE RAHAT A ROMANIEI..VA CULEGE INFORMATII DESPRE CUM O SA II FACA PUTIN DE RASUL LUMII…VA PRIVI DE DEPARTE LA RAZBOIUL CIVIL CARE VA FI IN S.U.A. SI VA PUNE LA CALE FURACIUNI…CA MARK GITTENSTEIN, CA ADRIAN ZUKENBERG SI TOATE SCURSURILE AMERICANE TRIMISE LAFURAT IN ROMANIA….DAR AICI E DRACULA..CARE O SA LE SUGA SANGELE SI O SA LE ADUCA BLESTEMUL SI RUINA PE CAPETELE SI FAMILIILE LOR…ADICA VLAD TEPES…GAOAZA LOR E LIBERA PENTRU TEPUSA ORICUM…SI MAI ALES ASTEPTAM SA AFLAM CA MADAMEI I-OR PLACEA FEMEILE..CA AMERICA ORICUM E VARZA CU MUCI…ADICA GRASI LENESI SI PERVERSI…CUM AR ZICE UN ROMAN ADEVARAT..CA URARE….SA MERGI MADAM UNDE A INTARCAT MUTU IAPA…MUTU..NU MUTI ANGELA MERKEL COLEGA DE PENSION CU SEFA C I.A. GINA…

  6. „ambasador al SUA la București. Are legături cu Rusia”
    -e de bine:
    ne-am cam saturat de toate liftele pagane care au legaturi cu Romania sau chiar „radacini romaneshti”
    (pentru ca le-a aterizat candva fortzat ozene.ul prin Romania….)

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger