AcasăPoliticaCine deschide lista la europarlamentare. PSD și PNL au bătut palma pentru...

Cine deschide lista la europarlamentare. PSD și PNL au bătut palma pentru o alegere surprinzătoare

sursa foto: capital.ro

S-a aflat cine va deschide lista la europarlamentare, după ce PSD și PNL „au bătut palma” în această chestiune.

Purtătorul de cuvânt al PSD, senatorul Lucian Romaşcanu, a anunţat, luni seară, că lista comună PSD – PNL la europarlamentare va fi deschisă de către Ramona Chiriac.

E vorba despre şefa Reprezentanţei Comisiei Europene în România.

Ramona Chiriac va deschide lista la europarlamentare

Ramona Chiriac este, așadar, cea care va deschide lista la europarlamentare din partea alianței PSD-PNL.

„Am decis ca deschiderea listei la europarlamentare să fie făcută de Ramona Chiriac (…). A fost de acord cu propunerea noastră”, a anunțat Lucian Romașcanu, luni seară, 11 martie, la Antena 3.

Întrebat la ce grup parlamentar va merge Ramona Chiriac, senatorul PSD a spus: „Este un independent pe această listă. (…) Venim cu o listă de europarlamentari deschisă de un om extrem de profesionist pe acest domeniu. (…) Ramona Chiriac are treabă cu Europa și cred că lumea va înțelege acest lucru”.

 

author avatar
Andrei Coman
637 afisari

3 COMENTARII

  1. la presiunile bruxelului , cucoana este plina cu utopiile lor feministe si lgbtiste , sigur are misiunea sa-i contamineze si pe ceilalti .

  2. Pariu, că după alegeri se va retrage și va ceda locul următorului din coada listei? De ce ar renunța la foncția pe care o are, care este mai călduroasă ca aceea de europarlamentar? Așa că, nu punem botul la șmecheria pesedisto-liberală.

  3. Pe când prezentati lista cu euro ?…Sa vedem si noi băieții din băieți, fetele din băieți, băieții din fete și fetele din fete!…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger