AcasăPoliticaChinul lui Clotilde Armand continuă: primeşte încă o veste proastă de la...

Chinul lui Clotilde Armand continuă: primeşte încă o veste proastă de la Judecătoria Sectorului 1

Clotilde-ArmandClotilde Armand primeşte veşti proaste

Clotilde Armand trebuie să mai aştepte până să fie validată în funcţia de primar al Sectorului 1. Judecătoria Sectorului 1 a amânat, pentru joi, pronunţarea unei decizii în acest caz.

Un magistrat de la Judecătoria Sectorului 1 a luat în discuţie miercuri acest caz, însă a amânat pronunţarea pentru joi.

Amână pronunţarea la data de 15.10.2020, ora 12,00, pentru când soluţia va fi pusă la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, conform art.396 alin.2 Cod de procedură civilă. Pronunţată în şedinţa publică astăzi, 14.10.2020„, a hotărât instanţa.

Tot miercuri, Judecătoria Sectorului 2 l-a validat pe Radu Mihaiu în funcţia de primar al Sectorului 2, el fiind al cincilea primar de sector care primeşte o decizie favorabilă în instanţă, potrivit informaţiilor furnizate de Agerpres.

Clotilde Armand ar fi câştigat la S1 cu doar un procent în faţa lui Daniel Tudorache

Conform datelor AEP, la Sectorul 1, Clotilde Armand, candidatul susţinut de PNL şi Alianţa USR PLUS, a câştigat cu 40,94% dintre opţiuni, respectiv un număr de 36.455 de voturi. Daniel Tudorache, candidatul PSD, a întrunit 39,81%, reprezentând 35.451 voturi.

Daniel Tudorache a contestat însă acest rezultat şi a depus o plângere penală la Secţia specială de anchetare a magistraţilor, după ce posturile de televiziune au difuzat imagini cu mai multe persoane care intră în sediul Biroul Electoral al Sectorului 1, unde erau depozitaţi saci cu voturi.

author avatar
Andrei Ștefan