AcasăPoliticaChiliman: Analizele arata clar - un candidat unic al dreptei poate sa...

Chiliman: Analizele arata clar – un candidat unic al dreptei poate sa invinga candidatul stangii

Recent trecut in tabara PDL-ului, primarul sectorului 1 sustine ca datele sociologice ar arata clar faptul ca un unic candidat al dreptei ar fi capabil sa invinga prezidentiabilul stangii la scrutinul din toamna, pentru Cotroceni.

Andrei Chiliman

Chiliman e convins ca Romania are nevoie de un presedinte puternic de dreapta, iar rezultatele unor sondaje, invocate de edilul sectorului 1, miercuri seara, intr-o emisiune difuzata de B1 TV, ar arata faptul ca un candidat unic al dreptei ar putea depasi varianta propusa alegatorilor de un partid de stanga.

Insa pana ca dreapta unita sa propuna un nume pe care sa-l arunce in lupta pentru Palatul Cotroceni, a precizat si Chiliman, asemeni liderilor PDL si PNL, va fi facuta o analiza sociologica, pe baza rezultatelor urmand sa se aleaga cea mai buna varianta, inainte de alegerile prezidentiale. „O sa facem o analiza sociologica sa vedem care candidat e cel mai bine plasat in asa fel incat sa devina candidat unic al dreptei unite pentru presedintie. (…) Analizele arata clar ca un candidat unic al dreptei poate sa invinga candidatul stangii”, a punctat fostul liberal.

In urma cu doua zile, Andrei Chiliman anunta ca a trecut la PDL. Mai mult, democrat liberalii si Initiativa Romania Liberala au semnat un protocol de colaborare, angajandu-se sa actioneze  impreuna pentru unificarea dreptei romanesti „intr-o singura formatiune politica afiliata Partidului Popular European”.

105 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger