AcasăPoliticaCertificatul verde, în aer! Marcel Ciolacu: „Este puțin cam târziu”

Certificatul verde, în aer! Marcel Ciolacu: „Este puțin cam târziu”

marcel ciolacuCertificatul verde, în aer! Marcel Ciolacu, adevărul despre document: „Este puțin cam târziu”

Este prea târziu să mai introducem certificatul verde la locul de muncă, spune Marcel Ciolacu. Președintele PSD nu vede certificatul verde Covid drept singurul instrument de combatere a pandemiei.

Acesta consideră că nu „trebuie să punem presiune pe români să se vaccineze sau nu”. În acest sens, președintele Camerei Deputaților spune că nu s-a ajuns la un consens în coaliția de guvernare privind alte măsuri decât cele deja adoptate prin ordonanță de urgență, referindu-se la o posibilă condiționare a accesului la muncă de un certificat Covid. Acesta mai susține că o soluție ar putea fi și antiviralele anti-Covid.

Întrebat dacă sunt disensiuni în coaliție pe marginea certificatului Stop-COVID, președintele PSD și al Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu a spus: „Domnul ministru Rafila a venit cu o nouă abordare, una științifică, una cu un fundament pe zona medicală și nu o abordare dură. Dacă nu încercăm să câștigăm credibilitatea românilor în această problemă nu vom reuși să depășim această pandemie.”

Marcel Ciolacu vrea limitarea numărului de oameni în mijloacele de transport în comun

Marcel Ciolacu a explicat că trebuie gândite acum alte măsuri, cum ar fi limitarea numărului de călători în mijloacele de transport în comun.

„Dacă nu încercăm să recâștigăm credibilitatea românilor în această problemă, nu vom reuși să depășim această pandemie. E clar că în transportul în comun se transmite cel mai ușor şi trebuie găsită o formă. Câte persoane să meargă într-un mijloc de transport în comun, să nu mai fie înghesuială”, a declarat Marcel Ciolacu la Antena 3.

author avatar
Andreea Vlad
364 afisari

2 COMENTARII

  1. Ați luat cea mai cretină măsură posibilă – reducerea numărului de vehicule. Motivarea era descurajarea (ce vă mai place abordarea asta) circulației. Dar oamenii sunt nevoiți să circule. Aglomerație, nervi, nas în nas… Nu a trecut prin creierul vostru un gând în sensul ăsta. După ce dați cu bâta, veniți cu vorba bună. Foarte credibil și convingător. Nu ne îndoim de intenția voastră bună.

  2. Le este frica la toti de mafia de la Bruxelles . toti stiu ca sint prostii dar nu indraznesc sa contrazica din diferite motive .nu vor sa priveasca adevarul in fata . chiar daca le spun sa dea o lege prin care sa mearga toti cu un par in cur , o da , si ne mai si explica , ca-i spre binele nostru .nevertebrata de iulia scantei a spus ca este o gluma ca Romania sa aiba ccr , noi trebuie sa inghitim totul de la stapani . astia ne conduc .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger