AcasăPoliticaCe vrea să facă Firea după ce a pierdut alegerile: ”O să...

Ce vrea să facă Firea după ce a pierdut alegerile: ”O să mă bat în continuare pentru București, din postura de…”

Firea : ”O să mă bat în continuare pentru București, din postura de...” (sursa foto: Facebook)

La doar două zile de la alegerile locale, după ce s-a aflat că a pierdut cursa prin care spera să obțină un al doilea mandat, despre Gabriela Firea s-a aflat că ar putea ajunge de la Primăria Capitalei în Parlament.

”Demarăm precampania pentru alegerile parlamentare pentru că este important ca toți românii să afle, în primul rând, că s-au spus foarte multe minciuni în campania electorală de la alegerile locale de către adversarii noștri în București și trebuie să arătăm toate aceste minciuni care s-au spus despre mine și despre primarii de sectoare, și, bineînțeles, să arătăm care sunt propunerile noastre concrete pentru ca în București lucrurile să meargă mult mai bine. (…) Faptul că unii dintre noi nu mai suntem primari, asta nu înseamnă că de azi nu ne mai interesează Bucureștiul și că nu ne mai implicăm. Dimpotrivă, ne vom implica chiar mai mult”, a anunțat, în primă fază, Gabriela Firea, la plecarea de la sediul Partidului Social Democrat.

Mai mult, social democrata a lăsat să se întrevadă faptul că a decis ce anume va face după ce nu va mai conduce Primăria Capitalei. ”Eu o să mă bat în continuare pentru București, din postura de parlamentar”, a fost auzită spunând Firea.

Cum a răspuns când a fost întrebată dacă face un pas în spate

Primarul în exercițiu al Capitalei a acuzat ”foarte multe minciuni și fake-news-uri” la adresa sa, care, ”din păcate au prins”. Șefa Organizației PSD București a adus, totodată, în discuție scorul obținut la nivelul Capitalei și a exclus vreo eventuală demisie. ”La București am dublat scorul politic, de la 16% la europarlamentare la 33%, iar eu am obținut un scor de 38%, foarte onorant în condițiile date, în care am avut tot Guvernul împotriva mea, toți banii de la Guvern împotriva mea. S-au focusat toți cu o campanie deșănțată, negativă la adresa mea, ca persoană în primul rând. Au fost atacuri la persoană. Am fost asociată, negativ, cu foștii președinți de partid. S-a spus că am venit să ”pandelizez” Bucureștiul (…) Pentru că am dublat scorul partidului în București să fac un pas în spate? Ar fi…”, a reacționat Firea, răspunzând unei întrebări.

Ce spusese luni Ciolacu

E de precizat faptul că în cursul zilei precedente, liderul PSD, Marcel Ciolacu, anunța că ar vrea să o vadă pe Firea în cadrul Legislativului.

”Mi-aș dori ca doamna Gabriela Firea să candidideze pentru un post în Parlamentul României. Consider că doamna Gabriela Firea trebuie să fie în continuare în linia întâi a PSD”, a adăugat Ciolacu.

author avatar
Cristina Stefan
239 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger