AcasăPoliticaCe spune Orban despre problemele apărute la centura Bacăului, abia inaugurată. Cum...

Ce spune Orban despre problemele apărute la centura Bacăului, abia inaugurată. Cum e cu muzeul – VIDEO

Ce spune Orban despre problemele apărute la centura Bacăului, abia inaugurată. Cum e cu muzeul - VIDEO

Cum s-a aflat că, nici bine nu fusese deschis tronsonul de Autostradă A7 – varianta ocolitoare a Bacăului, că au și apărut probleme pentru șoferi, Ludovic Orban s-a grăbit să anunțe că remedierea se va face ”imediat” și că șoferii vor fi despăgubiți de responsabilul de lucrare.  

”E o defecţiune la un rost care va fi remediată într-un timp foarte scurt”, a declarat, vineri, Ludovic Orban, după ce s-a aflat că au fost șoferi care s-au ales cu avarii la roți din cauza unei gropi apărute în asfalt, la scurt timp de la deschiderea drumului respectiv. Inaugurare la care a fost prezent – pe final de campanie electorală – nu doar premierul, ci și șeful statului.

Întrebat de ce a fost inaugurată acea bucată de autostradă înainte să fie gata, premierul a dat următorul răspuns: ”Pentru că a fost gata. De dat în circulaţie. Nu avem obiceiul să ţinem tronsoanele de infrastructură de transport pe care se poate da drumul la circulaţie ca și muzeu. Din punct de vedere al dării în circulaţie, decizia de dare în circulare a fost o decizie corectă”.

Ce spunea premierul zilele trecute

Miercuri, atât Klaus iohannis, cât și Ludovic Orban au fost în Moldova, pentru a asista la inaugurarea centurii Bacăului. Iar premierul vorbea atunci despre o ”realizare de excepție”.

”Am ținut să fiu prezent, alături de domnul președinte Iohannis și de domnul ministru al transporturilor și de ceilalți invitați, la această realizare de excepție și, anume, finalizarea unei construcții, a unei centuri care cuprinde aproape 17 kilometri din viitoarea Autostradă A7, cu mai mult de un an înainte de termen.

Această realizare demonstrează foarte clar că există constructori în România care au cu adevărat capacitatea de a face lucrări de calitate, de a face lucrări repede și de a fi competitivi în valoarea lucrărilor care sunt efectuate, din punct de vedere al prețului”, spunea, miercuri, Ludovic Orban.

251 afisari

2 COMENTARII

  1. Niste circari,prostia si aroganta nu le dau pace.Auzi la el, a inaugurat un crampei de drum care nu era gata,pt. ca era gata ! Ba nu ti-e rusine,asa-i ? Tocati banii Tarii fara rusine cu tot alaiul,cu dulapul dupa voi,ca sa vorbiti la 2 microfoane,stereo,in pustiu. Astia vor moderniza si ” rezilienta ” Romania.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger