AcasăPoliticaMircea Geoană președinte? Sorin Grindeanu îi taie aripile: „Dacă vrei să fii...

Mircea Geoană președinte? Sorin Grindeanu îi taie aripile: „Dacă vrei să fii candidatul PSD…” – VIDEO

sursa foto: Facebook/Sorin Grindeanu

Sorin Grindeanu, prim-vicepreședintele PSD și ministrul Transporturilor în Guvernul Ciolacu, a făcut o serie de declarații în legătură cu o posibilă candidatură a lui Mircea Geoană la președinția României, din partea PSD.

Oficialul social-democrat a început prin a menționa că, la acest moment, Geoană – fost lider al PSD – nu e membru al acestei formațiuni politice.

Mircea Geoană în acest moment nu e membru PSD. Eu susțin că noi trebuie să avem candidat membru PSD”, a spus Sorin Grindeanu, marți seară, 30 ianuarie, la Digi24.

„Să revină în partid”

„Dacă Mircea Geoană dorește să fie candidatul PSD, în primul rând trebuie să aibă o discuție cu noi, să revină în partid, fiindcă a fost președintele acestui partid, a fost membru de partid, și împreună să luăm decizia cea mai bună pentru ca stânga să dea viitorul președinte al României”, a mai declarat Grindeanu.

Social-democratul a adăugat că, potrivit statutului partidului, candidatul PSD la funcția de președinte este ales în congres, „nu în ședințe scurte”.

Cine dorește să fie candidatul PSD trebuie să vină la partid – susține Grindeanu. „Dacă vrei să fii candidatul PSD trebuie să vii la partid, să spui asta vreau să fac. Și-a exprimat vreodată public dorința asta? (…) Dacă vrea să fie susținut, oricine, trebuie să vină la partid”, a mai spus prim-vicepreședintele PSD.

author avatar
Andrei Coman