AcasăPoliticaMircea Geoană președinte? Sorin Grindeanu îi taie aripile: „Dacă vrei să fii...

Mircea Geoană președinte? Sorin Grindeanu îi taie aripile: „Dacă vrei să fii candidatul PSD…” – VIDEO

sursa foto: Facebook/Sorin Grindeanu

Sorin Grindeanu, prim-vicepreședintele PSD și ministrul Transporturilor în Guvernul Ciolacu, a făcut o serie de declarații în legătură cu o posibilă candidatură a lui Mircea Geoană la președinția României, din partea PSD.

Oficialul social-democrat a început prin a menționa că, la acest moment, Geoană – fost lider al PSD – nu e membru al acestei formațiuni politice.

Mircea Geoană în acest moment nu e membru PSD. Eu susțin că noi trebuie să avem candidat membru PSD”, a spus Sorin Grindeanu, marți seară, 30 ianuarie, la Digi24.

„Să revină în partid”

„Dacă Mircea Geoană dorește să fie candidatul PSD, în primul rând trebuie să aibă o discuție cu noi, să revină în partid, fiindcă a fost președintele acestui partid, a fost membru de partid, și împreună să luăm decizia cea mai bună pentru ca stânga să dea viitorul președinte al României”, a mai declarat Grindeanu.

Social-democratul a adăugat că, potrivit statutului partidului, candidatul PSD la funcția de președinte este ales în congres, „nu în ședințe scurte”.

Cine dorește să fie candidatul PSD trebuie să vină la partid – susține Grindeanu. „Dacă vrei să fii candidatul PSD trebuie să vii la partid, să spui asta vreau să fac. Și-a exprimat vreodată public dorința asta? (…) Dacă vrea să fie susținut, oricine, trebuie să vină la partid”, a mai spus prim-vicepreședintele PSD.

author avatar
Andrei Coman
1.766 afisari

5 COMENTARII

  1. Cine-l voteaza pe Mihaela dragostea mea. E drept ca a fost presedinte 6 ore pana Petrov securistul a intors rezultatul.

  2. Toasu Stalin a spus, nu conteaza cine voteaza, conteaza cine numara, toasu Petrov a ascultat ca un comunist de nadejde un toaras care ne apara

  3. Acesti nemernici si tradatori PSD nu au ce cauta in guvernul RO iar prostanacul din familie de securisti libidinosi Mircea geoana la puscarie cu toata familia lui de tradatori si sluga amerlicii

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger