AcasăPoliticaCe spune Grindeanu despre ”noul job” al Vioricăi Dăncilă, la BNR: “Partidul...”...

Ce spune Grindeanu despre ”noul job” al Vioricăi Dăncilă, la BNR: “Partidul…” – VIDEO

Ce spune Grindeanu despre ”noul job” al Vioricăi Dăncilă, la BNR: “Partidul...” - VIDEO

După ce recent s-a aflat că fostul premier Viorica Dăncilă, ex-lider al PSD-ului, a ajuns consultant în cadrul Băncii Naționale a României, prim-vicepreședintele Partidului Social Democrat susține că formațiunea politică nu are niciun rol în numirea acesteia la BNR.

“Partidul nu a avut niciun rol în noul job pe care îl are Viorica Dăncilă. Am înţeles – guvernatorul, şi am văzut explicaţiile, guvernatorul a considerat că are nevoie de experienţa, expertiza Vioricăi Dăncilă nu ca PSD-istă. Nu s-a dus PSD-ul ”Vă rugăm…”, nu există aşa ceva, e o chestiune în care PSD-ul nu are vreo… vreun plus sau vreun minus”, a susținut Sorin Grindeanu, într-o emisiune difuzată duminică la Prima TV.

Răspunzând unei alte întrebări, referitor la faptul că Vioricăi Dăncilă nu i-a fost oferit un loc eligibil, la precedentele alegeri parlamentare, – situație care a mai fost discutată, de altfel, în trecut – Grindeanu a ținut să sublinieze, în primă fază: “Banca Națională hotărăşte dincolo de ce vrea PSD-ul, PNL-ul, USR-ul. E treaba Băncii Naţionale, de aia e independentă”.

Ce ar fi trebuit să facă Dăncilă înainte de parlamentare

Apoi, Grindeanu a dat câteva detalii de ordin organizatoric, cu privire la deciziile ce au vizat listele pentru alegerile din toamna anului trecut. Și anume a făcut trimitere la organizația din Teleorman, din care făcea parte Dăncilă.

”Abordarea noastră legată de loc şi de ce spuneţi dumneavoastră în toamna anului trecut a fost următoarea: organizaţiile judeţene decid şi vin cu propunerile pe care noi în marea majoritate a cazurilor le-am acceptat. Am avut să zicem menţiuni sau scoateri de pe listă şi incursiuni pe listele pe care le propuneau cei din judeţe doar atunci – au fost câteva cazuri – când cei care erau propuşi avea anumite semne de întrebare legate de integritate.

Trebuia să meargă în Teleorman sau de unde era membru, cred că în Teleorman e membru de partid, să îşi depună candidatura, colegii noştri de acolo să voteze și…”, a mai punctat prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu.

457 afisari

1 COMENTARIU

  1. Dar cand ai venit ca un pomanagiu la Dragnea,sa-ti dea o functie de DIRECTOR cu SECRETARA la scara cum a fost?
    Organizatia de laTimisoara te-a propus?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger