Cauta

Ce spune Firea despre o nouă candidatură la Primăria Capitalei: „Mi-aş dori să…” – VIDEO

Ce spune Firea despre o nouă candidatură la Primăria Capitalei: „Mi-aş dori să...” - VIDEO (sursa foto: Facebook/Gabriela Firea)

Social-democrata aflată, la momentul de față, în fruntea Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse din Guvernul Ciucă a dat de înțeles că nu exclude o eventuală nouă candidatură în cursa pentru fotoliul de primar al Capitalei.

Predecesoarea lui Nicușor Dan la șefia Primăriei Generale a dezvăluit că și-ar dori să candideze pentru un nou mandat de edil al Bucureștilor.

„Dacă cetăţenii mă votează, mă vor vota, mă voi întoarce ca primar general. Mi-aş dori să candidez, dacă sunt sănătoasă, dacă sunt bine, dacă lucrurile sunt funcţionale, dacă mai am energie, putere ca acum să spunem”, a afirmat Gabriela Firea, miercuri seară, la Antena3.

Firea: Discuții incipiente în coaliție

Și nu sunt singurele aspecte aflate de la prim-vicepreşedintele PSD, cu referire la alegerile locale ce vor avea loc peste aproximativ doi ani.

Discuţiile în coaliţie aş putea să afirm că sunt incipiente, s-a vorbit la nivel teoretic. Nu aş vrea să angajez acum mai multe aspecte, din punct de vedere politic, se vorbea despre o posibilă alianţă în 2024 la nivel de Bucureşti pentru alegerile locale, dar nu ştiu cât de mult să mă bazez.

Este decizia domniilor lor, dacă vor veni cu un candidat redutabil pentru Primăria Capitalei sau vor dori să avem o alianţă politică şi să îi reprezint şi pe ei cu cinste, aş spune eu”, a mai spus Firea.

YouTube video player

Firea: Până în 2024 nu mai este atât de mult

Totodată, social-democrata a făcut referire la acest subiect și joi dimineață, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, după participarea la emisiunea televizată în care a vorbit despre eventualitatea unei noi candidaturi la Primăria Capitalei.

„Am fost întrebată de situația critică în care se află proiectele din București. Majoritatea proiectele pe care le-am început sunt acum blocate și nici nu se întrevede nimic bun cu acestea. Îmi doresc să le continui, doar dacă și bucureștenii mă vor dori, din nou, în funcția de primar general. Voi candida la Primăria Capitalei dacă sunt sănătoasă, și dacă mai am energie și putere ca acum.

Le mulțumesc colegilor din PSD, președintelui Marcel Ciolacu, secretarului general Paul Stănescu, prim-vicepreședintelui Sorin Grindeanu pentru sprijinul pe care îl declară public. Până în 2024 nu mai este atât de mult și vom vedea dacă se va concretiza și ideea unui candidat comun al coaliției pentru Primăria Capitalei”, a scris Firea pe rețeaua de socializare, în dimineața zilei de 4 august.

Ultimele stiri

  • Pensiile vor fi recalculate altfel, de la 1 septembrie 2024. La ce trebuie să fie atenţi angajaţii
  • Alege ce citești
  • Mugur Isărescu, explicaţii uluitoare: de ce e bine că Guvernul se împrumută masiv pentru finanţarea deficitului
  • Un medic de la Institutul Oncologic, acuzat de ucidere din culpă! Ar fi uitat o compresă în abdomenul unei femei
  • Sică Mandolină l-a băgat în stabor pe Nicușor Dan
  • Erdogan se teme de Israel. Liderul turc a prevăzut ce s-ar întâmpla dacă Hamasul va fi învins
  • Pacientul Florin Piersic a trecut la nivelul următor. Cum a evoluat starea sănătăţii marelui actor
  • Ce a făcut Robert Fico, premierul Slovaciei, înainte de a fi împuşcat la Bratislava. Un martor a dezvăluit totul
  • Ucraina și Moldova pun presiune pe sistemul energetic românesc. Pierderi majore la Transelectrica
  • Tratatul de pace ce putea încheia războiul din Ucraina. Mai lipseau doar semnăturile lui Volodimir Zelenski şi Vladimir Putin. De ce nu s-au mai înţeles
  • Exit mobile version